|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מחפש המלצה על לינוקס סרב
מחפש המלצה על לינוקס סרב
של יאיר. וגם החברה שלהם של האיחסון היא על איזה רסיילר?של איזה חברה? |
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
האחסון שלהם מאוד יציב ... וגום לאיחסון וגם לשרתי משחק יש שרתים יעודיים נפרדים אז בקיצר מאוד מומלץ
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
הם לא רייסלר ככה זה כבר פלוס!
יש להם יעודי או ארון לא זוכר. יציבים.
מתאורר / יצא בחוץ
|
ממי הם קנו תשרת היעודי של האיחסון
|
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני יודע מהיכרות של הרבה זמן שיאיר ואוהד דואגים ללקוחות שלהם.. אחלה חברה. יש להם מספר שרתים לכל שירות שלהם.
# 6 |
חסום
|
לא שאני רוצה להישמע מניאק או "מנסה לעקוץ" ,
אבל בתכאלס , לא התנסיתם בשירותי החברה אז איך אתם קובעים שהם יציבים ? אני לא אומר שהם לא .. אבל לפחות תיתנו לאדם שביקש את הביקורת ביקורת אמיתית מאחד הלקוחות ולא מסתם מישהו שמכיר אותו או שמע עליו . זה הפאק כאן בפורום . גם לגביי, גם לגבי יאיר , גם לגבי עוד הרבה חברות . לכותב האשכול - אני ממליץ לך לשאול לקוח אמיתי שמאוחסן אצלו . הפורום הזה לא תמיד יכול לעזור .. אלא אם כן יבוא לפה לקוח שלו . בהצלחה |
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
לגבי השירות אולי הם לא יכולים להגיד כל עוד הם לא לקוחות אבל לגבי היציבות יש עשרות דרכים לדעת.. החל מהתנסות בשרתי משחק ועד אתרי הרדיו של לקוחותיו..שכמובן כל זה יראה לך בדיוק את מצב השרתים שלו |
|
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
היה לי שרת אצל יאיר עם עוד חבר שלי מהשכבה.. ![]() ![]()
# 9 | |
חסום
|
ציטוט:
הוא מדבר פה על אחסון , על ריסיילר יותר נכון . יש הרבה הבדל בין שרת משחק לריסיילר ... גם אני יכול להעיד ששרתי המשחק שלו יציבים אבל לגבי הריסיילרים ? קצת קשה להגיד כי לא התנסיתי בתור אחד הלקוחות . |
|
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כנראה שלא היייתי ברור.. מצטער :\ על כל פנים, התכוונתי שהייתי לקוח שלו בריסיילר. שרתי משחק באמת לא התנסתי, רק שיחקתי בהם..
|
|