|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
ארמ,
ASP, SQL, XML, CSS, XHTML, JS, ASP.Net, VB, VB,Net, C, C++, Java - קצת, Pascal, ActionScript. וכנראה עוד כמה ששכחתי. |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תלמד לקרוא את כל הדיון לפני שאתה מחרבש דברים ! |
|
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אז, תלמד לפני שאתה פותח דיון ומחרבש דברים ![]() |
|
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ASP, SQL, XML, CSS, XHTML, JS, ASP.Net, VB, VB,Net, C, C++, Java - קצת, Pascal, ActionScript תגיד לי אתה ! 99 אחוז ממה שציינת זה סביבת עבודה אה .? נעשה חישוב ! ASP.Net לא סביבת עבודה ! ASP לא סביבת עבודה ! XML לא סביבת עבודה ! CSS לא סביבת עבודה ! SQL לא סביבת עבודה ! XHTML לא סביבת עבודה ! בהנחה שגם JS לא סביבת עבודה ! ואממממ נראה לי כן כן נראה לי ActionScript לא סביבת עבודה ! נוותר על JAVA אבל לא סביבת עבודה ! אני מגיע למסקנה ש אמממ 1 2 3 4 5 6 פה סביבת עבודה ו 8 אינטרנט חישוב לא יוצא 99 אחוז בחיים ! אני סיימתי עם שלי שלחתי לערן הודעה על הדיון מקווה שהוא יגלה עניין ברעיון שלי לדיון אחד רק אחד שלא כלול בתוכו סביבת אינטרנט אלה עבודה חבל שהרסתם דיון אחד לא נורא וכן אני יודע כותבים pascal אתה PRO ! |
|
![]() |
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
XML - סביבת עבודה באמאמא... ActionScript, זה בFlash, יש סביבת עבודה. Java לא סביבת עבודה @!#@!$#@%!@#%!@#$ אין לך מה לחפש בפורום תכנות ! VB, לא תכנות אינטרנט, יש "סביבת עבודה" לפי ההגדרה הטיפשית שלך. VB.Net יש אמא של סביבת עבודה. C, יש C++, יש Pascal, יש ודרך אגב, JS = C.... אז עשה לי טובה. אל תפתח דיון כדי להעמיק בנושא שאתה לא מבין בו... |
|
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
JAVA יש סביבת עבודה ועוד איך!!! יש לזה ערכת פיתוח שלמה!!
וחוץ מזה יש לזה קומפיילר, אחד ל CLASS מעביר את זה לשפת מכונה והשני זה הזה בזמן ריצה שמקמפל את זה, ככה שזה כן "סביבת עבודה" |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
צודק טעות שלי ! בדקתי