|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
meshuga למה אתה מדבר לאוויר עזוב הוא חושב שהוא בן אדם הכי מסכן בעולם כי המשפחה שלו קיבלה חצי מיליון דולר על זה שהיא לא גרה בכלל בישראל ובגללה מתו חיילים
בושה שאנשים רוצים שראש הממשלה ימות
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
מהמצבים האלה הישראליים חיים ...
לכל אחד יש בת שהיא רמטכ"ל או דוד שהוא מנהל מחלקה בהדסה . כל אחד זורק משהו אחר .. מרגיש גבר . שרון לא מת, לא לא ההודעה לא תבוא בשעות הקרובות . אה ודוד שלכם הוא לא המנהל מחלקה בהדסה אם כבר התחלתם להאמין לעצמכם .. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
****לא הגיב פה יותר, קיבלתי הודעה פרטית מאלון {מנהל הפורום}, אסר עליי****
ולכל אלה שלא הסתדרו עם הדעות שלי, מצטער, לא באתי לפגוע פה באף אחד, אלא להביע דעה. כן!, לפעמים אנשים לא מסתדרים עם דעות של אנשים אחרים. meshuga, s.o.s, Alon.R -- נקווה שהויכוח הזה לא יחזור, ואם התעצבנת, סליחה, זוהי הדעה שלי. כל אחד והדעות שלו. לילה טוב לכולם! (שמתם לב שכולם התנפלו עליי, אם היה איתי עוד מישהו אוליי היה לי יותר קל להגיב, כי אני לא אוהב להסתכסך) |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
רפואה שלמה לרוה"מ!
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
-=boss=- טוב סליחה
![]() יום טוב
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אני לא מבין למה להתחיל וויכוח של המתנחלים - הם חיו שם על חשבון אנשים תמימים קיבלו הנחות לא שילמו מיסים בטח שאדם יתעצבן לחיות במצב שאנו חיים בו יום , יום. אבל בלי קשר למה שקורה עכשיו למה עברתם לזה עכשיו?
אריאל שרון היה אדם גדול, גם כל צעד שלו היה חישוב פוליטי אסטרגטי וחבל שהמתנחלים לא הבינו את זה. לגבי הערבים - מה זה קשור ?! אתם מערבים ישראלים,ערבים יהודים ומצבו של שרון הכול באשכול אחד. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אלכס למה אתה לא מחובר למסנג'ר? |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
החלמה מהירה.
זה קצת מוגזם, מבטלים את כל לוח השידורים בערב של ערוץ 2 רק בגלל זה... כאילו - כמה אפשר לדבר על זה... |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|