|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
עוד פעם חזרתם לזה? לא נמאס..?
כל אחד שיהיה מנכ"ל או סמנכ"ל או מעצב מקצועי או מה שהוא רוצה.. כל אחד מתנסה כבעל עסק וחושב שהוא יוכל להצליח, גם אם בשביל לו זה רק משחק . בסוף מבינים שמדובר בעבודה קשה. גם אם תרצו או לא , זה ימשיך להתקיים. כולם מדברים פה על ילדים , שהם בעצמם ילדים שכותבים עם שגיאות כתיב . כל אחד חושב שהוא "מנוסה בתחום ההוסטינג" , אם הוא היה שנה וחצי בפורום. אני כמעט בטוח שלפחות חצי מהאנשים שהגיבו , ניסו בעצמם להקים חברה. אני מציע להפסיק עם הדיונים האלה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
שוב ?
"ילדים זה שמחה ! ילדיייים זה ברכה ! .." אבל לא בעסקי ההוסטינג ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
אקס מנהל
|
נו? ואתה חושב שמישהו מקשיב לך עכשיו?
עוד משהו, אנחנו מכירים אוליי? |
![]() |
![]() |
# 4 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
האמת שאני בקרוב הופך מ"מנהל מחלקת אינטרנט"
לסמנכ"ל. כשבפועל אני בעצם המנכ"ל אבל לא רשמית...
![]() |
# 5 |
Guest / אורח
|
וואלה שאתה צודק.
אולי אני בן 12 וחצי אבל אני יותר משנה וחצי בתחום הזה ואני עדיין לומד ולא ממהר לפתוח חברת איחסון . |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
לדעתי זה דווקא טוב שיש "ילדודס" שמתעניינים בזה, אבל כמו שהזכרתה הם ממהרים לפתוח את החברה ולקבל כסף, הם לוקחים דוגמא מהחברות הגדולות וחושבים שכמה חודשים בשוק הם ירוויחו מלא כסף,אז מה בעצם מקור הבעיה?...הדוגמא של החברות הגדולות?...החמדנות?...כנראה שכן, אז מה נעצור את החברות הללו?..
בטח שלא, אז כנראה זה תופעה שאם הזמן נהייתה כבר שיגרתית, ואי אפשר לעצרה! צריך לחוקק חוק על משהו כזה לפחות עד גיל 16. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
כולם פה מדברים יותר מדיי .
נוח לכם ? לכו לילדים . לא נוח לכם ? אל תלכו . יש עוד המון חברות בשוק ואתם לא צריכים ללכת לילדים . ע"פ הדברים שלכם אתם לא רוצים שיהיו לכם מתחרים , במידה וזה היה כך אף אחד גם לא היה הולך אליכם אלא לחברות הגדולות שהיו פתוחות עוד הרבה לפניכם . (SPD HOSTING וכו' ) . לכל מי שמציע לעשות הצעת חוק של 16 ומעלה , זה הקטע של המושג "דמוקרטיה" . יש לנו מדינה דמוקרטית ולכל אחד יש זכות להתנסות במה שהוא רוצה . (בעיקרון כבר מגיל 14 ניתן לעבוד אז זה יוצא שמגיל 14 ולא 16 ניתן "לפתוח חברה") . המשך יום נעים . בברכה , מאור |
![]() |
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני לא חושב שזה סיפור כ"כ גדול יש חברות שמצליחות. בקיצור אל תזלזלו אני גם נחשב בעינייכם "ילד", אז בסדר אני בן 15 מה לעשות אי אפשר לגדול בפוול ספיד... רק שתדעו שמתחת לגיל 16 אתה לא נחשב במדינה הזאת אם אין לך תעודת זהות ביד אתה לא שווה בגרוש אי אפשר מעמ אי אפשר בנר אי אפשר כלום. אז תחשבו פעמיים לפני שאתם זורקים האשמות מיותרות.. אני יודע לנהל את החברה שלי ברצינות עם צוות טוב וניירת מסודרת.. ובקרוב גם ניהיה רשומים כעסק.. זהוו... תודה |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש חדש
|
הוא צודק ב100 %
הוא צודק
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|