|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
אוו, oldori הוא super pr0
הוא יש לו 50 שרתים בחו"ל , הוא מתחזק אותם והוא כמובן מקצועי לפני שאתה מבקר אנשים, תעשה משהו בנתיים לא ראיתי שאתה עושה משהו מחוץ לדבר |
![]() |
![]() |
# 2 | |
תרם רבות להוסטס
|
ציטוט:
אין לי חברת אחסון, ואני גם לא מנהל כאן. ו "לפני שאתה מבקר", זה לא אני ביקרתי, נתתי לכם ציטוט מהפורום. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא יודע מה הקשר שלך ל Hosts אבל חמודון[אל תעלב שאני קורא לך ככה], אתה לא היית כאן גם שהייתה כאן רמה וגם שהיה כאן מצב נוראי יותר אז במקום לבוא ולצטט אנשים ו'להסכים' ולשחק אותה כאילו אתה בא לעזור לנו עם זה שאתה מציג את הפורום כפורום של ילדים בני 5 . אפשר לדעת מה אתה עשית? איך אתה העלאת את הרמה? לא צריך חברת איחסון ולא צריך לנהל פה כדי להעלות רמה, לדבר על דברים ברמה לשאול שאלות ברמה לעשות דברים שהם קצת מעבר לבוא ולהתלונן על הרמה בפורום פשוט עצוב אגב, "אכן. הבחור הזה משקף בדיוק את מה שקורה פה. זה "כאילו", רמז יותר מידי עבה להתאפס?" זה לא לבקר? הצחקת אותי |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
פעם היו כאן אנשים רציניים בגילאי 20+ היום כולם 12-17 שקנו שרת מדמי חנוכה או פורים ופתחו שרת..
כמה חבל ותבינו אין אצלכם אתרים שניכנסים אליהם מיליוני אנשים ביום אלא בלחץ 2000 ניכנסים לאתרים שמאוחסנים אצלכם איזור האינטרנט ניהיה ממש מסריח בישראל אם זה בנושא הוסטינג או אם זה בנושא פורומים ומתכנתי PHP שחושבים שהם תותחים והכל יוצא לא מאובטח ואנשים קונים את זה בקיצור לכו תהנו בחיים שלכם במקום למכור איחסון |
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
העבודה ממש בהתאם וממש רואים את זה - למשל ראיתי מתכנתים שמציע עבודות ממש במחיר נמוך ולאחר זמן מה ראיתי שפרצו לו לאתר ![]() הסיבה היחידה שהפורום הזה + - מלא משתמשים הוא שהוא היחיד מסוגו שיש בו לא קצת אנשים. רוב האנשים האיכותיים שבאמת מבינים במקצוע (הוסטינג\עיצוב\תיכנות) עזבו וכל פעם שהם ישמעו HOSTS סי או איי אל הם לא יתיחסו ברצינות לפורום... אין מה לעשות בנידון ובאמת יש המון אתרים ישראלים באיכות ירודה מאוד.. ויש גם אתרים רבים כמו הוסטס שהם יחידים מסוגם כמצליחים אבל בעלי קהילה על הפנים לכן אנשים נשארים באותם פורומים כי אין פורומים אחרים... לדעתי הדרך היחידה לשנות את זה אם תהיה תחרות בין כמה פורומים גדולים של הוסטינג כך ישקיעו בהם יותר והרמה תעלה. ![]()
![]() |
# 7 | |
תרם רבות להוסטס
|
ציטוט:
יש עוד עבודות ודברים להרוויח מהם כסף חוץ מהוסט. את זה תשאירו למבוגרים יותר. אפשר לדוגמא לעצב ולהרוויח מזה סכומים לא רעים, דבר שרץ כאן לא רע. גם תכנות, בקצת ידע ויצירתיות, אפשר ליצור משהו שיביא טונות של כסף. האמת שגם בשוק העיצוב והתכנות יש זיהום לגמרי לא קל. זו בעיה. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חסום
|
ציטוט:
אני בטוח שאפילו לא ראית קוד של מתכנת אחד ברמה, חלק מפה ברמת "מתלמדים", אבל אני חייב להגיב ולהודיע שיש פה כמה שאני בהחלט לא מזלזל בהם: כמו טל וערן כמשל. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
אקס מנהל
|
מדובר בפורום קידום אתרים? אם כן אז אני יודע על איזה פורום מדובר.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
תרם רבות להוסטס
|
לא לא, זה משהו אחר.
בוא למסנג'ר, אני אתן לך את שם הפורום. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|