|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
עיצוב יפה מאוד, נקי ומקצועי.
אשמח אם תצור איתי קשר בהודעה פרטית.
# 2 |
הוסטסניון
|
לדעתי מבולגן מאוד......אין משהו מסודר בין הבלוקים והם סתם פרוצים על העמ', יותר מידי לבן על הדף.....הסוף לא מסודר טוב למטה הוא כזה מוזר (אני מבין שקנראה בכוונה).....אממ הבלוקים איפה שהמחירים לא אהבתי שם...הבאר מאוד מאוד זרוק ודחפתה לשם הרבה מאוד דברים בלי כל קשר אחד לשני....לא משהו!
אתה מעצב מעולה ביכולת וברעיונות, אך עיצובים לאתרים יש לאיפה להשתפר, אני לא אומר לא להיות מקוריים ולא לחשוב חדש...אני אומר שצריך שהעיצוב יהיה מסודר באיחוד אם זה הוסטינג. בכל מקרה ראיתי עבודות 100% שלך ממש יפים!, פה יש לאיפה להשתפר....(גם שם, אבל פה עדיין לא משהו..)וזאת דעתי... נ.ב: לוגו מדההים! |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
יפה מאוד
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
יפה מאוד, אבל אתה יכול יותר.
![]()
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ואווו יאן פשוט מושלם!
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
תודה =] עוד תגובות יתקבלו בברכה
# 7 |
משתמש חדש
|
יפה מאוד
# 8 |
חבר על
|
מ1 עד 10
אני נותן 15.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
לוגו מצויין, גם העיצוב !
רציתי לשאול, את הלוגו שהכנת לאמא שלך, אם לא הכנת בפן טול, אז איך הכנת אותו? עט גרפי ? |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני השתמשתי בכלי של החיתוך... ותודה על התגובות SAND STORM אני אשקול את זה ![]() עוד תגובות יתקבלו בשמחה ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|