|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
אני לא אקרא את כל השטויות שרשמו פה אני רק יגיב לגיא!
גיא בגלל אנשים כמוך מתו 6 מיליון בגלל אנשים שבכלל היה להם ספק ..שלא האמינו באלוהים בגלל אנשים מטוטמים שבכלל התפללו לפסלים!!!יש ת'אנשים הטובים שניצלו לא הרבה אנשים אבל בכל זאת..מי שהגיע לו העונש הגיע לו! ויבגני אתה כל כך מדבר שטויות!!!!אני שוב אומר להכל יש תשובה ויש הוכחה מדעית שאלוקים קיים אז למה להתווכח ?! אתה לא רוצה אל תאמין אני אישית אין לי ערך וכבוד לאנשים שלא מאמינים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש חדש
|
בדיבור כזה אתה פוגע בעמדה שלך, שהיא במקרה גם שלי. נכון, ישנן הוכחות מדעיות שיש כח עליון (לא בהכרח אלוהי היהודים) אך מעטים מספקים גאונים (כן, גאונים) כדי להבין אותם (טוב נו..פיסיקה). בכל מקרה אין מישהו כזה בפורום, בטח שלא אני.
אני מציע לך לערוך את ההודעה. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
SuperMario בגלל אנשים כמוך מתחיל ריב
זכותו של גיא להאמין במי שהוא רוצה ולא לאמין בכלל מי אתה שתגיד לו להאמין בה' או לא סופר מריו מצטער אבל אני לא סובל אנשים כמוך
![]() |
![]() |
# 4 |
WBD.co.il
|
תפסיקו להגיד לאנשים במה להאמין ובמה לא, לכל אדם יש את הזכות להחליט במה להאמין.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
שאלה למחשבה!
בבראשית רשום שאלוהים ברא את אדם וחווה נכון!? בפסוקים הראשונים! אז אדם וחווה רצו לעשות משפחה אבל הילדים שלהם לא יוכלו להמשיך את הדור בגלל שביהדות אסור לעשות מין מאותו משפחה עם זה בן דוד או כל דבר אחר אז עם הילדים של אדם וחווה היו ממשיכים את הדור לא היו נוצרים לא היו בכלל דתות שונות כולנו היינו צריכים להיות אחים בדם!! אז איך בכל זאת אנחנו יש נוצרים יהודים ועוד דתות!?? |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
סופרמריו אני נותן לך את המילה שלי שאם עוד פעם אחת אתה תרד על אמונות של אנשים אני יביא לך באן, גם אם זה יעלה לי בדרגת מנהל.... יש גבול כמה אפשר לסבול...
לא מפריע לי שאתה יורד על האמונות שלי, אבל אתה יורד על סלביק ואחרים, ותאמין לי שאם היית עומד מולי, אני נותן לך את המילה שלי שהייתי שולח לביקור בבית חולים. אתה חולה ואתה צריך טיפול! שלא תעז להאשים את סלביק או אחרים בגלל שהם לא מאמינים בה'?? סב שלי איבד את ההורים ו5 אחים ואחיות שלו בגיל 6 והיה צריך לעבוד וללמוד לבד בלי אף אחד, הוא סבל ברחובות בלי עזרה מאף אחד! תסביר לי איך אפשר להאשים ילד בן 6 בזה שהוא איבד את ההורים שלו?? סבא שני שלי את היכולת ללכת, ועוד כמה דברים שאני ממש לא רוצה לציין בשביל לא לפגוע בכבוד שלי אליו, אבל אני נותן את המילה שאם אני יראה מילה אחת על זה שאתה יורד על משתמשים על האמונות אני יביא לך באן, ובאמת חסר לך אם תעבור לידי או ליד חברים שלי ברחוב כי כרגע יושב לידי חבר טוב שלי שבמקרה היה הורג אותך על המילים האלה, חתיכת אידיוט חסר לב, אתה לא יודע על מה אתה מדבר! אתה מאשים ילדים קטנים שאיבדו את ההורים שלהם בזה שהם לא מאמינים. לא איכפת לי שאתה יורד עליי אבל אם אתה יורד על המשפחה שלי או על חברים שלי אני מתעצבן אתה יודע מה אני לא מחכה! יש לך באן לך להתאוורר בחוץ... תלמד לכבד אחרים, ואני בספק אם יש כאן מנהל אחד שלא יסכים איתי. אתה לא קולט שיש אנשים שמכבדים את האמונה שלך ואתה כמו אני אפילו לא יודע איך לתאר אותך, אני לא מצליח למצוא את המילה שאתה כזה מפגר, אפילו אחרי שירדת עליי ביקשתי מדיוני מנהלים לא להביא לך הזהרה כלום ולכבד את הדעה שלך... באמת שאתה לא שווה את זה. אתה מלא חרא זה מה שאתה! יבגני |
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
גם אני לא סובל אנשים כמוך שלא מאמיינים למרות שהם יודעים שיש אלוהים..!
בגלל אנשים כמוך שרק שקורה להם משהו הם צמים ביום כיפור ומבקשים מאלוהים משהו... בגלל אנשים כמוכם היה שואה אנשים כמוך ילכו לגהנום בסופו של דבר ! לא אמרתי לגיא שום דבר עם להאמין או לא הגבתי לו בנוגע למה שהוא הגיב |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
חלאס... תרגעו!
וה' יצר את הכל... כולל את הטוב והרע... אבל חשוב לציין שלא משנה מה כתוב על השטן הוא לא רע! הוא מייצג את היצר הרע שבגלל והוא קיים במציאות שנוצרה על ידי ה' הוא עושה מה שה' יצר אותו לעשות... |
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
רוע- אין דבר כזה רוע, רוע נובע מחוסר טוב אצ אנשים. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|