|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
לא ידעתי
אבל יש בזה משהו בעיקרון אלוהים לא ברא דמות חכמה הוא יצר דמות טיפשה שלא איכפת לה מכלום (גם לא ללכת ערומה... באסה! חחחח) ואז חווה ואדם אכלו מעץ הדעת... |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
מישהו ניסה לקרוא את ספר הקבלה והזוהר? אגב יהדות, מורה אחד מביה"ס שלי לאחר הקריאה חשב שהוא המשיח, וחילק שקלים בביה"ס.
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
LOL, המורה שלנו לפיסיקה אמר:
אני בנו, שליחו של אלוהים חחח :P
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
למי שהעלה את העניין על אלוהים שקיים וכ'ו :
יש הוכחה אחת לזה.... שימו לב, כל העולם מסביבנו , כל החיים האלה....כל הצמחים החיות הכל...צריכים היגיון מדויק בעשירית מאיה על מנת להתקיים ולהמשיך להתקיים ! אלוהים כל הזמן איתנו ! שומר על העולם.....כל יום מתפוצצים עשרות כוכבים מפגיעת אסטוראידים והמון דברים.. ואין במקום אחר מהכוכבים שאנחנו מכירים , אופציה לחיות הסיכוי שיהיה משהו בעולם הזה בצורה כל כך מדויקת וימשיך להתקיים כזאת תקופת זמן ארוכה זה 1 ל10000000000000000000000000 ככה שמהסיבה הזאת אני מאמין באלוהים. |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
אז אתה אומר שיכול להיות שזה טוב למות?
אם כן למה כתוב בתורה שמי שמתעבד לא עובר לעולם הבא? (כתבתי בשפה שלי...) |
![]() |
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
להתאבד זה לעקוף את החוקים של אלוהים יש הבדל ענק בין למות ולהתאבד |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
מה ההבדל?
פה אלוהים הורג אותך ופה אתה הורג את עצמך... גם לך צריכה להיות זכות בחירה... |
![]() |
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אבל בקצרה...בזכותו אתה בעולם הזה....אך ורק בזכותו... וזכותו להוציא אותך מהעולם הזה אבל מבחינת אלוהים הוא לא מוכן שתתאבד בעצמך .. למה ? אתה לא מסוגל להבין למה...אתה יצור שמישהו אחר יצר ואתה לא מסוגל להבין את הכוונות כמו שילד קטן לא מבין למה ההורים שלו מכריחים אותו ללמוד הכל זז בצרור החיים ולא מפסיק לזוז ודודי...עם כל הטכנולוגיה העצומה שיש לנו מעולם לא היה הוכחה ממשית גם מבחינת המדע.. מבחינת התנ"ך ? יש נושאים שמדברים על זה בתנ"ך לפי התנ"ך קיימים חיים אחרים....שמי יצר ? אלוהים. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
הוא יצר את אדם וחווה שאחרי כמו עשרות אלפי שנים זה הגיע ללידה של ההורים שלי והם יצרו אותי אבל נגיד... ואיך אתה יכול לדעת שזה לא המצעה ובכלל בודה או זאוס עשה הכל? |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
בן...בקשר לזה שרק בכדור הארץ שלנו יש חיים,יש לך טעות.
יתכן שבגלקסיות אחרות אשר יש כדור(כוכב) שוא במרחק מאוזן מן השמש של אותה גלקסיה,יתכן ששם יש חיים מכיוון שבכדור שלנו מצב הצבירה של המיים הוא נוזל,ובכוכבים אחרים הוא מוצק(קרח)/אדים. אם אתה לא מבין..תקשר (0509121272) ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|