![]() |
# 1 |
חבר על
|
בחירת ערך אחד לרשימה אחת
היי,
יש לי רשימה של ערכים והייתי מעוניין שערך אחד יכנס לתוך משתנה אחד בלבד ע"י בחירת המשתמש. איך אפשר לתכנת דבר כזה בJS או JQ כך שימחק את הערכים שכבר נבחרו מהרשימה? למי שלא הבין, הנה דוגמא: יש לי רשימת יעדים לטיסה, על המשתמש לבחור מוצא ויעד. ערך אחד יכול להכנס לשדה מוצא, אחד ליעד אבל אסור שיהיה אותו ערך בשניהם. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
PHP קוד:
כאשר $outlet ו $target הם כפתור בחירה (input select) עם אותם ערכי VALUE בשני המקומות (מוצא ויעד) לכל אפשרות בחירה |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אתה יודע javascript?
פשוט תיקח את השדה של החזרה, תחפש בו את הערך של המוצא, תמחק ותעדכן את השדה
# 5 |
חבר בקהילה
|
HTML קוד:
var whare = document.getElementById('ID').value; var towhare = document.getElementById('ID').value; if(whare == towhare){ document.getElementById('ID').value = ''; document.getElementById('ID').value = ''; } אתה יכול להשתמש ב- selectname. Last edited by DoLet; 30-07-12 at 16:15.. |
![]() |
![]() |
# 6 | ||
חבר על
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
HTML קוד:
style.display = 'none' http://lmgtfy.com/?q=%D7%9E%D7%93%D7...%9A+JAVASCRIPT |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
יש כמה דרכים, תלוי בגודל של הרשימת יעדים ותלוי איך אתה עובד (autocomplete וכו')
אבל בעקרון תוכל לראות פה את הרעיון של איך לחפש ערכים בתוך תיבת בחירה - http://www.rgagnon.com/jsdetails/js-0089.html ואני הייתי בונה באותו זמן שעוברים על הרשימה ערכים מחדש (משתנה שאתה מוסיף אליו את ה-option של הערך שאתה בודק) ואז מחליף את התיבת select (שים לב שעדיף להחליף את כל התיבה אחרת זה לא יעבוד בדפדפנים ישנים)
# 9 |
חבר מתקדם
|
התיאור שלך לא ברור, תן לי לעזור לך.
נצא מנקודת הנחה שיש לך SELECT עם הערכים הבאים: אנגליה הודו יוון ישראל ספרד אני, בתור המשתמש, הגדרתי את המוצא כישראל -> מכאן אתה רוצה שזה יסיר את ישראל מהרשימה, כדי שלא ייווצר מצב בו אבחר את ישראל כיעד?
# 10 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|