![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ביקורת | אתר תדמית שלי - AdiShay.co.il - מעצב גרפי
עדי שי - מעצב גרפי
שלום לכולם, שמי עדי שי בן 17 מגדרה. התחלתי להתעסק בפוטושופ מגיל קטן, והגיל הנו 13. אני מעצב אתרים 5 שנים, בעל וותק כפי שהנכם קראתם וכמובן תמיד שואף לגדולות. למה כדאי לכם לרכוש ממני ? אני תמיד שואף ליותר, חושב מחוץ לקופסה, ותמיד מנסה לעצב עיצובים חדשניים ולהגיע לתוצאה אשר אני, אהיה ממנה שבע רצון. הכישורים שלי הם, עיצוב אתרים, באנרים, מיתוג, עיצוב אפליקציות, כפתורים ומסכים לאייפון וכמו כן עיצוב אייקונים. אשמח אם תהינו משירותי וכמובן מהעיצוב עצמו. אתם מוזמנים לפנות אלי באחד מן דרכי יצירת קשר. לכל השואלים אני יודע שיש בעיה מספרית בחישוב זה בגלל שאני עוד כחצי שנה אני בן 18 אז עגלתי, כתובת - http://www.AdiShay.co.il באתר יש מוזיקה נעימה לאוזן, יש במעבר על התפריט צליל, ורוב אתר פעול על JS אתר עוצב עלי ידי ![]() תכנות על ידי ירין נחמני. חוץ מה זה באתר יש CMS שתוכנת מותאם. איך?
# 2 |
עסק רשום [?]
|
אם משהו יכנס לך לקוד מקור יראה שתי ID אחד בשם, hara1,hara2 מה הוא יחשוב?
אתה צריך להוסיף עוד תוכן לאתר. את הכפתור חזרה לתפריט תרים למעלה.
# 3 |
חבר בקהילה
|
אממ לא יודע אני לא תכנתי את זה אני רק מעצב
![]() בוא תפרט לי..
# 4 |
חבר וותיק
|
העיצוב ממש לא נראה טוב, כל הפונטים הטקסטים, כל העיצוב ממש גרוע, אתה חייב לעבוד עליו מחדש
הצליל ממש מציק ומיותר.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
עדי כפי שאמרתי לך כבר, מדהים לדעתי האישית.
אין ספק שהשילוב של העיצוב הפלאש והמנגינה המדהימה מוכיחים שאתה מעצב מעולה. רק כמו שאמרתי בתיק העבודות כדי לתקן את החלק בו לוחצים על עבודה מסוימת והיא מוצגת בפלאש ולא בדף חדש, זה מאד לא נוח שצריך ללחוץ על כל אחד בנפרד. אבל חוץ מזה הכל מושלם בדיוק כמו האישיות שלך. בהצלחה חבר ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 | ||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() זה בשלבי טיפול
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
סך הכל נחמד מאוד,הלוגו מעולה,ומאוד מקצועי.
לגבי האתר עצמו...פחות אהבתי,הוא קצת בנאלי ולא מרשים,יש הבדל מזערי בצבעים ברקע ביחס לשאר האתר. |
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
אחלק את התגובה ל 2 חלקים - האתר שלך, העבודות המוצגות באתר שלך.
האתר שלך - דף הנחיתה נראה בסדר, נקי ואולי קצת נקי מדי אבל בסדר. הבעיה מתחילה כשנכנסים לפריט כלשהו בתפריט, פתאום קשה לחזור לעמוד הראשי (יש כפתור אבל הוא תקוע למטה ולא רואים אותו במבט ראשוני), כשנכנסים לאחת העבודות היא נפתחת באותו חלון ומוציאה אותך מהאתר, כשטופס יצירת הקשר נשלח בצורה לקויה הוא מחזיר אותך לדף הראשי ואתה מאבד את הטופס, התוכן מאוד מינימלי יש כמה משפטים בדף האודות אבל שום דבר מעבר (אפילו המלצות אין). אלו הדברים העיקריים שראיתי בנוגע לעיצוב עצמו ולחווית המשתמש. בסופו של דבר רוב הבעיות הינן קידוד ובכל עניין קוד צד הלקוח שבו טעון שיפור די גדול אבל היות ואתה המעצב ולא המתכנת זאת לא אשמתך הבלעדית (אם כי ראוי שתהיה מודע לכך). העבודות שלך - לא ארחיב במילים אבל מבין כל העבודות שלך ראיתי כמה באמת מרשימות וטובות בהרבה מהעיצוב של האתר שלך, יש לך את הפוטנציאל להוציא עיצוב הרבה יותר טוב מהעיצוב הקיים, כדאי שתחשוב על זה. Last edited by אדיר; 02-06-12 at 13:24.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום
|
אהבתי את האתר מאוד עדי במיוחד תקטע עם המוזיקה וזה
בהצלחה ! נראה מצוין! |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
רעיון חמוד מאוד , ממליץ לך להוסיף אפשרות להשתקת הצלילים .
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|