![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
בעיה | האתר שלי נעלם - Google
האתר שלי נעלם במספר מילות מפתח ב - Google , בינהם : העלאת תמונות , אחסון תמונות . האתר שלי : www.Pics2us.info . איך זה יכול להיות ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
I am root
|
הועבר לפורום קידום
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
תן יותר פרטים..
# 4 |
חבר מתקדם
|
גם לי נעלם, www.סרברים-לקונטר.co.il
ביטויים: סרברים לקונטר, שרתים לקונטר, סרברים לקונטר סטרייק 1.6, סרברים לקונטר 1.6, שרתים לקונטר סטרייק 1.6, שרתים לקונטר 1.6 הכניסה האחרונה מגוגל הייתה בשעה 5, אחר כך אין כניסות מגוגל וגם אני לא מוצא אותו בגוגל |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אלא אם כן עשיתם פעולות לא חוקיות שעלולות להכניס אתכם לsand box אז ככה"נ האתר פשוט ירד מגוגל באופן ידני ועובר בדיקה ע"י גוגל וככה"נ יחזור היום או מחר..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
נדב - ארגז החול זה לא עונש לבעלי אתרים, זו מין תקופת מבחן כזאת וזה קורה לאתרים חדשים
# 7 |
חבר מתקדם
|
אבל משום מה גוגל מאנדקס את כל הדפים שלו - https://www.google.co.il/#hl=iw&q=in...w=1665&bih=911
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אז מתי האתר שלי יחזור ?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
יש אולי אפשרות לפנות לגוגל לגבי זה או לדעת מה מו מי, או לפחות מה עושים עכשיו?
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
כן הוא צחק עליך, אפילו דיווחתי עליו כספאמר :] אולי זה ינקה קצת את הפורום..
בכל מקרה גם לי היה משהו דומה, האתר שלי נעלם יום אחד לחלוטין מגוגל אבל בחיפוש דפים מאונדקסים, הכל היה שם. (אני מדבר על תצורת חיפוש - site:www.domain.co.il). עשיתי בדיקה נרחבת והמסקנה הייתה שהאתר ירד באופן ידני על ידי איש צוות גוגל שבודק את האתר. במידה והאתר שלך לא מכיל תוכן מועתק/ספאם/צורות קידום "בלאק הט" וכדומה, הוא כנראה יחזור אפילו מחר.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|