![]() |
# 1 |
Whatever
|
ActServ , מבקש ביקורות
אהלן,
אני מעוניין לרכוש (או לקבל, תלוי מה המצב רוח של עומר באותו זמן ![]() ![]() אני רוצה לקבל ביקורות על החברה, ביקורות מלקוחות, מאנשים שהתנסו וכד' בברכה,
חבר וותיק
|
חברה מעולה ממשאני יודע
![]()
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
חברה מעולה, חברה מצויינת, כל מילה שאני אוסיף, תגרוע מההתנהלות המדהימה של החברה הזו .
זמנים הם זמנים, uptime הוא uptime, מהירות היא מהירות . עומר ועומרי, 2 אנשים מדהימים שמבינים עניין . פשוט חברה מעל ומעבר שהלקוח יכול לבקש . תקפוץ על זה תומר =) ולמי שישאל, כן, אני התנסיתי .
תודה על תרומתך.
|
אין לך על מה לחשוב פעמיים.
מעולים! |
![]() |
# 5 |
Whatever
|
חבר'ה, סה"כ ביקשתי ביקורת על ActServ, לא שישלחו לי למסנג'ר סוכנים של "חברת" Office-Serv. תודה מראש.
תומר Last edited by Tomer; 15-12-05 at 20:18.. |
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ממש "חברה".. |
|
![]() |
# 7 |
משתמש חדש
|
מצטער אולי זה נציג המכירות אצלנו אני באמת מצטער..
אני ממליץ על החברה הזאת. נטפל בזה,
חבר וותיק
|
ממולץ בחום הפורום של מאוכסן בשרתים שלהם תמיגה מעולה בכל בעיה עמרי עוזר לנו..!!
אל תחשוב פעמים תקנה.~!1
חסום
|
חברה טובה.
מומלץ ![]() תומר שלח לי הודעה באיסיקיו 818306 זה דחוף ![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חברה מעולה !!!!
החברה הכי טובה בשוק יש להם שרתים פשוט מעולים!! ובכלל עומר ועומרי מבינים בזה כל כך והתמיכה שלהם מצוינת אני לקוח שלהם מעל שנה עם אתה רוצה לינק לפורום שלי שאני מאוכסן עליהם אני יביא לך.. בקיצור רק תדע שהם החברה הכי טובה בשוק הם לא רואים אף חברה אחי !! על איכות לא מתפשרים המשפט הזה המציאו על אקטסרב.. לך על זה! |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|