![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
Free Software Downloads
שלום.
לאחרונה בניתי אתר חדש. אתר שמרכז הורדות של התוכנות החינמיות המוביליות בשוק. לאתר חסר תוכן אבל תמיד הוא מתעדכן.. אני הולך להשקיע המון באתר הזה, יש עליו עוד המון עבודה אבל גרסא ראשונית מוצגת לפניכם עכשיו. נא לא להתייחס ללוגו. חשוב לציין: האתר יתעסק אך ורק בהורדות חוקיות. אשמח לביקורות..מה אהבתם, מה לא אהבתם וכ'ו..חוץ מאת הלוגו שדורש שיפור מיידי, עיצוב זה לא הצד החזק שלי. קישור לאתר: Free Software Downloads אני אשמח ללייק ![]() בברכה, דור.
מתכנת php אמין ומקצועי. מחירים נוחים! יצירת קשר: 0544378743 Last edited by dor77; 10-01-12 at 17:26.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כדאי לך להפוך את זה ליותר יוזר פרנדלי.. תשים תמונה של התוכנה מוקטנת + כמה נוספות בדף של התוכנה עצמה. זה נותן יותר מוחשיות לגבי התוכנה עצמה תזכור שיש לך מתחרים שלהם יש 10 מעדכנים בנושא כמו cnet ועוד..
![]() |
# 5 |
חבר על
|
קבל טיפ עלי בנושא הקידום, יש לך 88 קישורים פנימיים בדף הראשי שזה המון אפילו המון מאוד. כדי שלכל עמוד באתר יהי יחסית ערך גבוה, תוריד את מספר הקישורים.
# 6 |
חבר בקהילה
|
נראה פשוט מאוד שפר את העיצוב
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
תודה,
תפרטו בבקשה, רעיונות?
# 8 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
כן אבל זכויות יוצרים, לא מסוכן?
מותר אייקונים? ולשים תמונה של תוכנה? תודה.
# 10 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|