![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
כמה קישורים אני יכול להוציא ?
שלום לכולם
מה הגבול בהוצאת קישורים מעמוד ראשי ? שאלה נוספת, יש גם הגבלה בהוצאת מספר קישורים מעמוד קישורים ? תודה ושבוע טוב שיהיה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אין מספר מדויק.
תהיה מציאותי, אל תוציא 1000 קישורים.
# 3 |
חבר וותיק
|
אני הוצאתי 13 קישורים מהעמוד הראשי שבעצם נצפים בכל עמוד בפורומים שלי
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
13 זה יותר מדי, בהנחה שלא מדובר באתר מאוד מאוד חזק אני לא ממליץ לעבור את ה10 קישורים אף פעם.
אני באתרים החשובים לי לעולם לא אוציא יותר מ5 קישורים, באחרים כדי לא להוריד להם את הערך לספאם אני מוציא עד 10 וגם יצא לי להגיע לזה רק פעם אחת. בנוסף וחשוב מאוד, לעולם אל תוסיף כמות קישורים בבת אחת, תעשה את זה באופן מדורג של קישור נוסף בכל כמה ימים (כמובן תלוי בקצב סריקת האתר).
# 5 |
חבר וותיק
|
תודה על המידע
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
בציון המשוכלל של הדף לא יודע אם זה יעשה את ההבדל בין אתר ספאם לאתר רגיל.
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
תגידו מה קורה לגביי אינדקס אתרים?
מאות קישורים יוצאים באתרי אינדקס |
![]() |
![]() |
# 8 | |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
ציטוט:
Out bound links וערך הדומיין יורד לפי הכמות הכללית גם כן.
![]() |
# 9 |
חבר על
|
שובל איך אתה יכול להיות בטוח שערך הדומיין יורד אם יש לינקים יוצאים?
תוכל לראות באתר של פאבל את כמות הלינקים היוצאים (אומנם לא מהעמוד הראשי, אבל בכל פוסט יש מאות קישורים) והאתר מקבל ציון גבוהה בגוגל.
# 10 |
חבר מתקדם
|
כל הלינקים שהוא מוציא הם No-follow external שאין סיבה שיורידו את הערך של האתר שלו..
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|