![]() |
# 1 |
חבר על
|
שאלה|מה vvcsk, שרת לינוקס/ווינדוס?
קודם כל אם הנושא לא קשור לפה אז לא לנעול בקשה, חפשתי פורום מתאים וזה היה נראה לי הכי נכון.
---------------------- רכשתי לא מזמן אחסון על שרת WINDOWS ושמתי לב שהHTACCESS לא עובד, כלומר אין APACHE. שלחתי הודעה לחברה ואמרו לי שהאופציה לשימוש בHTACCESS אפשרית רק לשרתי APPACE. וכדי להשתמש באפשרות זאת אני צריך לשנות את האחסון מWINDOWS לLINUX. השאלה שלי ככה *האם יש הבדל מסויים שצריך להפריע לי לבניית אתר עם מערכת ניהול בסיסית והוא יהיה על שרת לינוקס במקום WINDOWS? *האם זה נכון בכלל מה שאמרו לי שהבעיה היא בגלל שאני נמצא על אחסון ווינדוס ולא לינוקס? Last edited by M.a.T.a.N; 29-08-11 at 17:06.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לא יודע בקשר ל-htaccess אני זוכר משהו על זה שהוא לא יכול לרוץ על ווינדוס, למרות שבדוק יש דרכים לעקוף את זה
בקשר ל-apache - יש לו גרסאות לווינדוס אבל מצד שני - למה לעזאזל, בתור מתכנת PHP, שתרצה לעבוד על ווינדוס? לינוקס עובד הרבה יותר מהר, הרבה יותר אמין, הרבה יותר בטוח והאחסון שלו יותר זול (חינמי לעומת תשלום) - והוא תומך בכל דבר שיש ב-PHP, כשווינדוס הרבה פעמים לא יתמוך בכל הדברים (רוב הסיכויים שאלה לא דברים שיפריעו לך, אבל עדיין) בקיצור - אין שום בעיה לעבור ללינוקס, ולהבא תדע שעדיף מראש ללכת על לינוקס
# 3 |
חבר על
|
וואלה תודה רבה עזרת לי מאוד, ובקשר לזה שלמה אני עובד על WINDOWS, האמת שאף פעם לא בדקתי את זה ולא ייחסתי לזה חשיבות.
עכשיו פשוט קניתי אחסון ושמתי לב לבעיה, אבל אם אתה אומר ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|