![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
מבקש המלצה למחשב נייד. עד 7K
שלום רב,
מחפש המלצה למחשב נייד, שאמור להחליף את המחשב השולחני שלי. אינני משחק משחקי מחשב לרוב, ואינני רואה עצמי כגיימר. ואולם, חשוב לי שיהיה למחשב מעבד חזק ובעל ביצועים מהירים. בנוסף למחשב חזק ואיכותי, אני מצפה ואשמח שיהיה מובנה במחשב: צורב, מצלמת וידאו, אפשרות לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית ואם אפשר גם BlueThooth. התקציב שלי גמיש מאוד. אני מגדיר כרגע תקציב של 5000 - 7000 שקל אבל אם יהיו הפתעות שיצטרכו את פריצת מסגרת התקציב אעמוד בהם. תודה מראש לכל העוזרים והממליצים!
# 2 |
חבר וותיק
|
במקומך הייתי לוקח macbook
|
![]() |
![]() |
# 3 |
I am root
|
http://www1.euro.dell.com/il/he/home...=dhs&cs=ildhs1
נייד קטלני בדיוק המלצתי עליו לחבר והוא קנה אותו , מרוצה עד הגג ![]() תשים לב , יש 2 דגמים עם מעבד I5 ו I7 כשקנינו אותו בדקתי מול DELL ישראל , ומסתבר שהדגם של ה I7 זה לא יבוא רשמי אלא יבוא עקיף\פרטי - תבדוק את עניין האחריות. אם יש לך ספק לגבי מה אתה מזמין - דבר ראשון שאתה עושה בחנות לפני שאתה לוקח את המחשב אפילו , תבקש לראות את ה SERVICE TAG שלו ( זה קוד שיש על המחשב) , אתה מזין אותו באתר של DELL ורואה איזו סוג אחריות יש לך עליו, אם אתה רואה שיש אחריות מלאה בינלאומית ( לפי מה שכתוב באתר ) תקח בלי לחשוב פעמיים. אגב אני ממליץ להרחיב אחריות ל 3 שנים, ולשדרג לדיסק קשיח במהירות 7200RPM , זה עדיין ישאר לך במסגרת התקציב פחות או יותר ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|