![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום חברים,הודעה ראשונה שלי פה.
בימים אלו אנו עובדים על אתר אינטרנט בסגנון יוטיוב,לכן דרוש לנו שרת חזק שיכול להמיר כמות וידאו במהירות לסוג FLV ואופציה לסטרימינג מהיר. אני מעוניין לרכוש שרת פרטי והמליצו לי על השרת הבא. Intel Xeon 3450 (Quad Core) 8 GB DDR Memory 2 X 500 GB Hard Drives 2,500 GB Bandwidth השאלות שלי הם : 1.האם המפרט הנ"ל יספיק לדרישות שלי? 2.באיזה חוות שרתים מומלץ למקם את השרת? 3.היכן אני רוכש שרת כזה בחו"ל ? חשוב לציין:עד היום הייתי מאוחסן בחבילות ריסיילר . אני לא פותח חברת איחסון,אני רוצה שרת חזק ויציב שיבטיח חוויות גלישה לגולשים בפורטל. השרת אמור להיות מבוסס LINUX כי המערכת כתובה בPHP . מעבר לשרת אילו תוכנות עליי לרכוש ?אשמח לקבל קצת יותר מידע על עלויות נלוות. בנוסף ,אנו מחפשים אדם או חברה אשר יתקינו את כל התוכנות על השרת ויתחזקו אותו. נשמח לקבל עצות,הערות והארות . תודה רבה, שמוליק. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אושיית הוסטינג
|
לפי ההודעה שלך, נראה כי השרת בחו"ל?
האתר מיועד לחו"ל? במידה ומיועד רק לארץ, צריך לחכור/לקנות שרת בישראל. המפרט הנ"ל הוא מעל ומעבר לדרישות שלך, אני מתחזק/מייעץ/מתפעל 10 אתרי טיוב(2 בארץ, 8 בחו"ל), לדוגמא, אתר אחד בארץ, רץ על VMware Cluster, בשעות העומס(10:00-16:00), השרת מעבד כ-15 קבצים בו זמנית, ממוצע עומסים עומד על 6.5 נקודות למחשבה: - מבחינת תכנון: לשפץ מערכת קיימת/לבנות מ-0 (בשני המקרים, יש להקדיש מחשבה חכמה לתפעול המערכת - לדוגמא, המרת הקבצים בלילה למניעת עומסים). - רכישת רשיונות לתוכנות - אין צורך, הכל קוד פתוח. - לא תמיד משתלם לקנות שרת, לפעמים חכירה יותר זולה - תעבורה - תימחור בשיטת Unmetered(תעבורה לא נספרת, אלא רוחב פס קבוע מראש). - אתרים עם צופים מרחבי העולם, שימוש ב-CDN(האתר נטען מהשרת, הווידאו נטען משרתי ה-CDN ע"פ מרחק גיאוגרפי). - לאתרי TUBE עם קצב גדילה גבוהה, מומלץ להתחיל מראש 1-4TB ב-RAID. מבחינת תוכנות דרושות: PHP, MySQL, FFMPEG, Mencoder, Mplayer, Mplayer codecs, yamdi, Lighttpd, Apache ועוד. מומלץ מראש, לתכנן את המערכת עם מודל secdownload, כדי שבעלי אתרים אחרים לא "ינצלו" אותך. לעוד שאלות, פנה אליי בה"פ בברכה, אבי.
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
השרת לא אמור לשבת בחו"ל,השרת אמור לשבת בחוות שרתים בארץ. אשמח לקבל ממך טווח מחירים ששרת עם מפרט כמו שציינתי באשכול אמור לעלות,היכן עליי למקם אותו בארץ?באיזו חוות שרתים?ובאיזה מהירות פס רחב? בנוסף אשמח לקבל הצעת מחיר לתחזוק + התקנה ראשונית של השרת והתוכנות הנלוות. תודה מקרב לב. שמוליק. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
I am root
|
ציטוט:
יש לנו נסיון רב עם מערכות TUBE CLONES, נשמח לעזור ולייעץ לך בנושא, אתה מוזמן ליצור קשר איתנו דרך https://www.securehost.co.il/submitt...tep=2&deptid=1 מבחינת חיבור ותעבורה , התעבורה שרשמת לא תספיק לך בהחלט לאתר סטרימינג - 2,500 GB Bandwidth כרגע נשמע שאתם עוד בשלבי הפיתוח, לכן לא יעזור לזרוק שמות\מפרטים ורעיונות של פתרונות על גבי הפורום בלי שנדע בוודאות מה הם הצרכים האמיתיים שלך כרגע ובמבט לעתיד. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
שלחתי לך הודעה פרטית עם כתובת המייל שלי ומס' טלפון מאחר ואנו מדברים על שרת לארץ, השרת יכול לשבת באחת מהחוות של ספקיות האנטרנט הרציניות בארץ(לדוגמא, 013). לגבי רוחב פס בשלב הפרודקשין(אתר קיים ועובד), אני ממליץ להתחיל מ-50mbit, ולאחר שתצבור תאוצה, להשתדרג בהתאם. המחיר לשרת לשכירה חודשית, עומד על 2900~ ש"ח, התקנת התוכנות הנלוות+המערכת עומדת על כ-950 ש"ח כאשר מדובר במחיר לא סופי, מאחר ואני לא יודע את המערכת עדיין. את המשך ההתקשרות ביננו נמשיך בטלפון, לאחר עיון באפיון במידה וקיים. בברכה, אבי, קינן פתרונות מחשוב.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|