![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
מחפש מעצב
אני מחפש מעצב שהיה צמוד לפורום שלי!
הוא יהיה מנהל ראשי וינהל את הפורום וגם יהיה מעצב צמוד לפורום ויעזור למעצבים מתחילים במדריכים (לא חובה אישית)! מי שמעוניין שיביא פרטים שלו ואני יצור איתו קשר ואולי הוא יזכה לנהל את הפורום שלי |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
אף אחד לא מעוניין?
Last edited by storing; 02-12-05 at 23:29.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
בואנה פתחת כבר אשכולות זהים בעבר אפחד לא ורצה להיות מנהל בפורום שלך כנראה
אוף ההצעות פשוט כל פעם מפתיעות אותי מחדש
# 4 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
זה גם התרום לקהילה מאוד ולפיתוחה! |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
למה נראה לך שמישהו אכפת? לפתוח ים אשכולות זה לא הפיתרון
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פעם הבאה תלמד להקשיב...
עכשיו תאכל אותה. הוצאת שם רע לxDay, את הדומין אתה כבר יכול לזרוק... ממש טיפש מי עובר מ VB ל IPS? שיהיה לך בהצלחה בכל מקרה.. אה.. ואם אני רואה אחד מהלוגואים שלי ושל ליאב לא יהיה כדי לך.. עריכה, אם היית חכם אז היית שומר את המסד נתונים, והיית מחפש ממיר. "יזכה" תאמין לי שאף אחד לא ירצה לנהל פורום שנהרס ביגללך.. Last edited by Pro-HostCoil; 03-12-05 at 12:56.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
מה אתה אומר!
אתה תראה עוד איזה פורום זה יהיה! ואתם קודם תדעו לעצב אחר כך תדברו! ולמה שאתה תראה אחד מהלוגואים שלך גם ככה הם מגעילים (של יאב יפים לא שלך)! וד"א עדיף IB ולדעת לנהל מאשר vb לנהל איתכם שאתם בכלל לא יודעים לנהל! אל תגיב לפה יותר אם יש לך משהו להגיד לי שלח במסנג'ר! משהו מעוניין? Last edited by storing; 03-12-05 at 14:13.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש חדש
|
חברה בבקשה לא לריב,
מה שהיה בxDay לא כל העולם צריכים לדעת. זה ממש שטיות מה שהיה ואני אמרתי לכם שזה שטיות. יוסי תדבר איתי בפרטי. אוכל לעזור לך איך שהו בכל מקרה.. הפורום אחלה פורום אחלה דומיין אחלה מנהלים. פשוט זה שרבנו אחד עם השני לא אומר שאפשר לפסול פה מישו כי כולם אשמים אז זהו פה נסגר תנעלו את האשכול יוסי תדבר איתי |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
תנעלו באמת לא כל העולם צריך לדעת מה יש לעדן על הלב!
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|