![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אני מתקשה בסליקה בבפייפל
יש לי חנות
יש לי כל מיני מוצרים שאני מוכר אז נגיד אם המשתמש בחר 3 מוצרים 1 עולה 2 דולר השני עולה 3 דולר השלישי עולה 5 דולר אני רוצה לחייב אותו ב 10 דולר לא הבנתי איך אני יכול בפאיפל לעשות חיוב של 10 דולר(כל פעם לפי מחיר שאני יגדיר) ואיך אני יכול לאמת שהוא באמת שילם תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
הכל כתוב ב PAYPAL. יש לך ארגומנט שאתה יכול לשלוח ל PAYPAL שאחרי הקנייה זה יעביר את המשתמש לדף מסויים, ושם תאמת ע"י הארגומנטים ש PAYPAL שלח לך (דרך GET או POST) אם הוא באמת קנה, ממי, מה, איך וכו'.
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם הוא מחזיר לי לדף GET אפשרי בקלות לזייף את זה נגיד אם האתר שלי הוא dabi.com אז אם זה רוצה לשלוח אותו מדף הקניה dabi.com/sale.php אז נגיד ששם יהיה הסליקה בפאיפל אז אם אני יאמת אתזה שהוא יחזור ל dabi.com/sale.php?sale=ok אפשר בקלות לרמא את זה אני צריך שאני אדע כמה הוא שילם ואם הוא באמת שילם איך אפשר לעשות את זה |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
והסליקה מתבצעת בשרת של פייפל לכן אני לא חושב שאני יוכל להשתמש בסיישן שלהם מה זה Transaction ID, ?? |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
... PAYPAL לא סתם נותנים להשתמש בשירות שלהם , במידה ואתה עושה מה שהם אומרים, לא יהיה קל לזייף
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שוב, אני רוצה לאמר לפייפל בכמה לחייב ושהוא יחזור לעמוד אני ידע ב 100 אחוז שהוא שילם ואם אפשר שאני אדע גם כמה הוא שילם בנוסף,איך אני יכול לזכור את המוצרים? אני לא עושה הרשמה,ככה שאני שומר את המוצרים בעוגיה נגיד מוצר 1 עולה 2 דולר מוצר 2 עולה 3 דולר ומוצר 3 עולה 5 דולר אז אני רוצה לחייב אותו ב 10 דולר אני רוצה לאמר לקוד בפיפל לחייב אותוב 10 דולר וכשהוא יגמור לשלם שאני אדע ב 100 אחוז שהוא שילם 10 דו לר,ועל איזה מוצרים הוא שילם אז איך אני יכול לדעת על איזה מוצרים? אם אני אשמור אותם בעוגיה יהיה אפשרי לזייף אותם(גם אם אני מצפין) אשמח לעזרה |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
זה יעזור לך:
http://www.vadimg.com/2009/03/30/%d7...9%d7%95%d7%98/ אגב, בלוג מדהים, המון דברים שעוזרים לאנשים.
# 9 |
חבר וותיק
|
מוגדם שם גביה שהמשתמש נותן כמה שבא לו
אני רוצה להגדיר לו סכום חיוב כלשהו |
![]() |
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
אני יודע מכמה רכישות של האתר שזה שלח בסיום הריכשה קומבינציה של Transaction ID(מזהה העסקה) וגם Session(בצורה קצת שונה, אבל שמים לב שזה Session) בתוך ה-Address Bar.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|