02-07-09, 14:05 | # 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש אדם שמתמצא בסודות הגוגל אדסנס (עבודה בתשלום)
יש לי אתר עם פוטנציאל רווחי גדול - 10 אלף כניסות ביום, 47 קליקים על מודעות ביום, עם זאת אני מקבל רווחים נמוכים.
אם מישהו יודע לעבוד עם גוגל אדסנס וחושב שהוא מסוגל לעלות לי את הרווחים הקטנים ביחס לכמות הגולשים והקליקים (8 דולר ביום*) - מוזמן לפנות אלי (אני לא זמין במסנג'ר או באיסיקיו): או להשאיר תגובה או להשאיר הודעה פרטית מדובר בעבודה בתשלום כמובן. יום טוב. |
02-07-09, 14:29 | # 4 |
חבר מתקדם
|
המחיר הזה ממש לא טוב!
אני מאמין שאני יכול לעזור לך. אבל אני לא מקצוען בתחום.
02-07-09, 14:39 | # 5 |
חבר מתקדם
|
אין פה קשר למישהו שמתמצא בסודות גוגל, אני מבין על מה אתה מדבר.. האתר שלי יש לו פוטנציאל להרוויח מעל 450$ בחודש.. כי ככה הרווחתי לפני שנה וחצי שרק נכנסתי לתוכנית של גוגל אדסנס.. מאז המיתון וכל מה שקורה בעולם סביב הדולר והבורסות.. הרווחים ירדו משמעותית.. לצערי, לא סגרתי את ה100$ חודש שעבר, מאחר וכל יום בין 35 ל50 קליקים ואני מקבל 0.8 עד 0.15 סנט לקליק, שזה עלוב.. ושהייתי מרוויח 450$ בקושי היו לי קליקים ורובם היו כמעט דולר ללחיצה
החודש יש לי עליה ניכרת ברווחים, אני מקווה שהכל יסתדר בחודשים הקרובים וגוגל אדסנס יחזור לימים הטובים. עריכה : ולפי הודדעות קודמות פה של אחרים, כן .. ייתכן שגם מודעות התוכן שמופיעות אצלך באתר הם בעלי רווח נמוך.
02-07-09, 18:59 | # 7 |
חבר בקהילה
|
אני מוכן לנסות לעזור אם יצליח אתה מוזמן לשלם אם לא יצליח אל תשלם.
מסנג'ר: Leyzi1@walla.com מסנג'ר או פרטי כי האייסי שלי מת |
03-07-09, 11:57 | # 10 |
חבר מתקדם
|
מן הסתם זה ממש גרוע קליק ל200 כניסות... בזמן שאתה עושה 0.17 $ ל 200 כניסות יש אנשים (כמוני ) שעושים 2 $ ל 200 כניסות..
תצורת הצגה | |
|
|