![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
PHP | רקורסיה פשוטה דרך ארוכה מידי
היי
אני כותב את זה מהאייפוד לכן לא אוכל להציג את הקוד שלי לא מזמן סתם בישביל הכיף בניתי רקורסיה שעושה לי דבר כזה \/ \\// \\\/// ///\\\ //\\ /\ יצא לי דרך קצת ארוכה מידי הייתי רוצה לראות איך אחרים יעשו את זה אני יחזור הביתה אני יעלה לפה את הקוד שלי דן.
# 2 |
חבר מתקדם
|
ואת זה אתה עושה בישביל?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
דווקא אהבתי את הרעיון וניסיתי, אולי בגלל שאני עייף יצא לי קצת עקום אבל עושה את העבודה.
PHP קוד:
///\\\ //\\ /\ \/ \\// \\\/// יהיה נחמד לראות אם מישהו יצליח לשפר את מה שעשיתי.
# 4 |
הוסטסניון
|
בסוף סידרתי תפונקציה, לא עמדתי בזה
![]() PHP קוד:
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אתה מוזמן להריץ ולבדוק שאתה טועה, וגם בלי להריץ אפשר לראות שהוא לא משתנה.
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
עשיתי בדיוק אותו דבר רק במקום ה STR REPEAT השתמשתי בFORים... ואת הNEWLINE שילבתי לתוך שם זה לא משנה אם הוא יעשה עוד שורה ריקה למטה לא נכון =\ הוא כל פעם מחסיר מLEVEL כל הקטע ברקורסיה... אגב אפשר להחשיב את הצורה הזאת כפרקטל?
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אני חושב שניצחתי אם מדובר באורך הקוד D:
PHP קוד:
קוד:
[] [[]] [[[]]] [[[[]]]] [[[[[]]]]] [[[[[]]]]] [[[[]]]] [[[]]] [[]] [] [] [[]] [[[]]] [[[[]]]] [[[[[]]]]] [[[[[]]]]] [[[[]]]] [[[]]] [[]] [] [] [[]] [[[]]] [[[[]]]] [[[[[]]]]] [[[[[]]]]] [[[[]]]] [[[]]] [[]] [] ובנוגע לפרקטל אם אתה מדבר על הפרקטל המתמטי - אז לא
![]() Last edited by intercooler3819; 07-05-09 at 22:41.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
נחמד ניצן אבל הבעיה בצורה שהוא ביקש, אתה חייב לבצע שורה לפני ואחרי הרקורסיה שתצא צורה של מעויין.
\/ /\
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אפשר לעשות את זה עם משתנה אחד אבל עם 3 פונקציות 1 ראשית ו2 עזר בראשית אתה רק מבצע את הפומקציות עזר ובפונקצייות העזר אתה צריך משתנה אחד שזה הוא מספר הקומות במשולש
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|