![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
בעיה - גוגל כל הזמן אומרת שאני לא עומד בקרטריונים
כבר ניסיתי להירשם 5 פעמים לאדסנס והם כל פעם שולחים לי שאני לא עומד בקרטריונים,
אפילו עשיתי כמו רוב הילדים בפורום האחרים שפותחים BLOGGER ושמים שמה איזה 20 סיקורים ואז גוגל מאשרים אותו, ואותי לא ![]() מה זה יכול להיות? למה? זה :/ ומה הקרטריונים?
# 2 |
חבר בקהילה
|
תביא את הבלוג שלך ותוך דקה וחצי אני יסביר לך מה לעשות כדי שיאשרו אותו...
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
בתאכלס פתחתי את הבלוג הזה עקב זה שראיתי שהם כבר 4 פעמים לא מאשרים אותי בגלל הקרטריונים(לא חוסמים אותי רק לא מאשרים את החשבון)
http://il-tut.blogspot.com
# 4 |
אחראי פורום
|
רגע, אתה פתחת בלוג והעתקת מילה במילה כל דבר שיש בו, והדבר היחיד שכתבת זה "ronk36", והם לא אישרו אותך?
אני יכול רק לנחש ניחוש פגרוע מבלי להסתכל בguidelines שאם תסתכל על האתר הזה עוד פעם ותשאל את עצמך "אני הייתי מאשר את זה?", היית מקבל תשובה שלילית |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
את גוגל לא עשו בשקל תשעיים
הם רואים שהעתקתה הכל! תעשה משהו 100 אחוז שלך גם עם זה מפגר אפילו תעשה אינדקס לאתרים זה לא משנה הרעיון הוא שאסור להעתיק!!! |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
פתחתי את הבלוג הזה מהסיבה הפשוטה שהם לא אישרו את הבלוג המקורי שלי ששמה התוכן הוא 100% שלי, לינק בחתימה.
עוד מעט אני ינסה להירשם איתו שוב פעם וניראה כבר. בנתיים אני ישמח לדעת מה לעשות בשביל שהם יאשרו לי אותו.
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תפתח אתר קטן עמוד אחד ותספר בו סיפור דימיוני ובסוף תרשום "בעתיד יוספו עוד סיפורים" ויאשרו לך 100 אחוז |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
מזה משנה, אז הוא יקבל חשבון אדסנס.
אבל ברגע שהוא ירצה למקם את האדסנס באתר שלו הוא יקבל אימייל "הורד את המודעה או שהחשבון יחסם". אני לדוגמא יש לי חשבון אדסנס לאתרים שלי, נתתי לאחד החסויות שלי גם את אותו האדסנס, היה לו שמה הורדות (לא אתר בנושא הורדות, היה פורום הורדות מתוך רשימת פורומים ארוכה) קיבלתי הודעה מגוגל "הסר מודעה מהאתר או שהחשבון יסגר" (כמובן שבמיידית הורדתי). בקיצור, אתה לא תצליח להשים שמה אדסנס. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
מה אין לי שמה שום הורדות ... ההורדה היחידה שיש שמה היא חוקית מהאתר של ניודיה ...
# 10 |
חבר חדש
|
באמת לא מצאתי שם הורדות רק סיקורים, יכול להיות ששמת נתנו לך "ריג'קט" ואז הורדת?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|