![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עשיתי שטות ממש גדולה...
פרסמתי באיזה אתר של הורדות את האתר שלי, הוא ביקש מלא כסף, בסוף סגרנו על 500 שקל פרסומת מתחלפת לשבועיים...
חשבתי שיכנסו אלי הרבה אנשים וגם הייתי לחוץ כי זה היתה תקופת חנוכה.. בסוף היו בעיות אצלו עם הפלאש, עד שהוא שם את זה כמעט נגמר חנוכה, והבאנר היה 13 יום והוא הוריד אותו.. וכבר שילמתי לו בהעברה בנקאית אין לי מה לעשות עם זה.. נכנסו לי ממנו 450 איש.. ממש בושה.. איזה דביל אני, אה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
סגרתם על 14 יום לא? ובנוסף היו בעיות? תצור אתו קשר או שתדבר איתו בפלאפון שיפצה אותך בעוד שבוע.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אני יודע על איזה אתר מדובר... אבל 500 שקל לשבועיים זה נורא יקר.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
לצערי, גם אני יודע באיזה אתר מדובר.
ביום ראשון תוגש תביעה כנגד בעל האתר, הוא קיבל ממני תשלום לפרסומת (אגבף הסכום גבוה בהרבה משלך) לחודש שלם ופרסם כשבוע, נוסף על כך סגרנו על רוטציה 1:2 והרוטציה היתה 1:10. במידה ותרצה להצטרף אתה מוזמן לשלוח לי ה"פ. הבנאדם הזה צריך ללמוד אחת ולתמיד שלא מתנהגים ככה.
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בהצלחה בתביעה |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
פנה אליו שיפצה אותך, אין משהוא אחר לעשות.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
צריך פשוט ללמוד להבא, וזאת הסיבה שפרסמתי את זה כאן - לא לפרסם באתרים כאלה..
תזהרו מזה! פשוט אני לא מוצא אף מקום בו אני יכול לפרסם את האתר שלי לקהל יעד גדול בלי שיבקשו ממני מחירים חסרי כל הגיון... אתרים באמת גדולים ביקשו ממני 2000-3000 שח לשבוע-שבועיים! |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
נסה את ADWORD
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
שמע אם אתה יכול לשלוח לי את האתר לפרטי שאני אדע לא לעשות איתו עסקה, ואם אתה רוצה פרסם אצלי לחודש 400~ יחודיות תמורת דומיין אינפו- 2$.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|