![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
PHP | בעיית קידוד בקבלת מייל מטופס יצירת קשר
שלום חבר'ה=]
בניתי טופס יצירת קשר ב PHP . הבעייה איתו זה שכשאני מקבל את המייל, אז ב"נושא ההודעה" אני רואה ג'יבריש. בגוף ההודעה עצמה הכל בסדר. הבעייה הזאת קיימת רק שאני בודק את המייל בתיבה של GMAIL , ולא שאני פותח אותו ב OUTLOOK. הקוד הרלוונטי מתוך הטופס: PHP קוד:
תודה מראש, מתן=]
# 2 |
חבר מתקדם
|
גם לי פעם היו בעיות בעניין הזה, זה הרבה קשור גם לאתר או לתוכנה בה את קורא את המייל.
בכל אופן, מצדך לפחות תראה תמיד שאתה שולח את את המייל עם הידר ששייך לטקסט עברי (שכבר עשיתי) וכמו כן לוודא שגם הדף עצמו בעל מטה-טג עם charest של טקסט עברי.
# 3 |
חבר בקהילה
|
את זה כבר ווידאתי מזמן...
אתה טוען שאין מה לעשות...? כל מי שיקבל ויקרא ב GMAIL לא יעבוד לו? (כי זה טופס שאני משלב ברשימת תפוצה...אחרת לא היה אכפת לי מהבעייה הזאת כי אני גם ככה קורא מיילים באווטלוק)
# 4 |
חבר מתקדם
|
תראה, אני כשעשיתי רשימת תפוצה בהתחלה GMAIL לא קרא אותו טוב אבל לאט לאט הוא כן קרא נכון.
אולי זה קשור לגוגל, אולי לשרת שלך... לא הכי מבין בזה, אבל מבחינת הקוד אם אתה מוודא את שני אלו אין לך יותר מה לברר.
# 5 |
חבר בקהילה
|
OK...
תודה רבה.
# 6 |
הוסטסניון
|
תוסיף
PHP קוד:
# 8 |
חבר בקהילה
|
daMn ו Deagly , ניסיתי את מה שאמרתם וזה לא הצליח...
יש למישנו אולי טופס שליחת מייל שהכל בסדר עם עניין העברית?אם כן אז אולי שישים פה את קטע הקוד הרלוונטי ונשווה... תודה רבה.
# 9 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
עם הקידוד שרשמת windows-1255 רק הכותרת יוצאת לי בג'יבריש, תוכן ההודעה יוצא לי בעברית. עם קידוד UTF-8 (כמובן שצריך לשמור גם את הקובץ כ UTF-8) גם הכותרת וגם תוכן ההודעה יוצאים בעברית, תעבוד עם UTF-8 תשנה את השורה של הקידוד לזה: קוד:
$head = "Content-type: text/html; charest=utf-8\r\n"; (בפנקס רשימות: קובץ > שמירה בשם, יש לך למטה: קידוד> תבחר ב UTF-8) לילה טוב, ו..בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
הטופס הזה מישולב במערכת ניהול תוכן שבניתי...
משום מה אם אני שומר את הקובץ כ UTF8 כמו שאמרת....אז אני רואה שגיאה כזאת: Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /***/public_html/admin/sendmail.php:1) in /***/public_html/config.inc.php on line 37 line 37: PHP קוד:
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|