![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש חברת אחסון רצינית - רק עם קבלות
פתחתי כבר אשכול עם בקשה לאחסון , אבל לא פירטתי מה אני מבקש , כי לא ידעתי שיש אנשים שלא מספקים את זה.
ממש מצטער על כל הדרישות , פשוט חלק גדול מהאנשים ששלחו לי הודעות פרטיות עם הצעות לאחסון ממש עשו צחוק. *החזר כספי עד 7 ימים מהקנייה - נניח שהאתר לא עובד לי בגלל בעיות תאימות בשרת , או שהשרת איטי רצח , אז אני צריך להתקע עם אותה החברה לשנה שלמה ? *קבלות ! , הציעו לי אנשים בפרטי אחסון ללא קבלות , מחר הם יכולים להגיד לי שהם לא מכירים אותי, ואז אין לי עם מי לדבר. *בעל החברה מעל גיל 21 (אין לי כוח לילדים ולאנשים שבצבא ובקושי זמינים). *תמיכה 24 שעות , רק כדי לראות שזאת חברה אמיתית ולא איזה חברה של איש אחד. (ראיתי כאלה שרושמים תמיכה רק באייסי ובמסנג'ר!!!) *תמיכה ב-php,תמיכה ב-mysql,ניהול מסד נתונים phpmyadmin או משהו מקביל. *רשימת לקוחות נורמלית ,כבר שלחו לי רשימת לקוחות שכל הלקוחות זה אתרים שחברת האחסון הכינה. 2 מסדי נתונים או יותר. 99% uptime. *וותק 3 שנים , ראיתי כבר 50 "חברות" אחסון שאחרי שנה-שנתיים סגרו, ושמו פס על הלקוחות שנתקעו בלי מסדי הנתונים של האתר או בלי החזר כספי.. האתר שלי שוקל כרגע פחות מ-10MB כולל תמונות ומסד נתונים. אז אני צריך חבילה בערך כזאת, 50MB או יותר. תעבורה : 4GB או יותר. מחיר : שלא יהיה בשמיים. אם יש חברה שעונה על כל/רוב הדרישות , אנא שלחו קישור לאתר החברה בפרטי. או אם במקרה אתם מאחסנים בחברת אחסון מעל חצי שנה ומרוצים מהשרות , אשמח לקבל הודעות לפרטי עם שם האתר שלכם, ושם חברת האחסון. שוב , מצטער על כל הדרישות, תודה, Last edited by HOLD; 21-10-08 at 20:30.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|