![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
בת 16 החליטה להתאבד מקפיצה ממגדלי עזריאלי (סוף סיפור של FXP?)
סמוך לשעה 11:30 קפצה נערה דרך פיר המדרגות במגדל העגול. מד"א קבע את מותה. עובדת בבניין: "אנשים בהלם" פורסם: 15.09.08, 12:55 נערה כבת 16 קפצה בצהריים (יום ב') אל מותה דרך פיר המדרגות של הבניין העגול במגדלי עזריאלי בתל-אביב. צוות מד"א קבע את מותה. סמוך לשעה 11:30 התקבלה הודעה במוקד מד"א ובמשטרה על נערה שקפצה מהבניין. צוות מד"א נאלץ לקבוע את מותה. להתאבדות היו עדי ראייה רבים. לורין מור, העובדת במגדלי עזריאלי, סיפרה ל-ynet: "שמעתי רעש חבטה חזק. האשה נתקעה ברשתות באחת הקומות ומתה. כל חדר המדרגות מלא דם". לדבריה, היא בטוחה שמדובר בהתאבדות: "בלתי אפשרי ליפול משם בטעות - צריך לעלות על המעקה כדי ליפול וזה נראה כמו התאבדות כי היא בכלל לא צעקה. כולם פה בהיסטריה. אנשים שיצאו לעשן בחדר המדרגות ראו את זה במו עיניהם. אנשים חזרו משם מבוהלים", היא אמרה. דיון: עכשיו הקטע בכל הסיפור הזה, כפי שהרבה אומרים וגם תוכלו לשים לב בחלק מן התגובות, שבקהילת פורומים גדולה ומתחרה שם פתחה הילדה אשכול שהיא רוצה להתאבד, חלק מהילדים כרגיל לא התייחסו או אפילו שיכנעו אותה להתאבד, חלק רצו להתקשר למשטרה ולקחו את זה ברצינות, המנהלים נעלו את האשכול. והנה, הכל היה אמת ועכשיו היא איננה בחיים. אני לא חושב שפורום בסדר גודל של FXP צריך לתת במה לליצנים שאין להם נסיון בחיים או במקרים הללו להגיב למקרה שגרר רצח. אני חושב שזה סוף הסיפור. בכל מקום מדברים על זה ובקרוב תפתח עצומה לסגירת הפורום ובמקרה הצורך הזמנה לבית משפט. יש לכם להגיד משהו בנושא?
# 2 |
חבר וותיק
|
אחרי שראיתי תנושא הזה חיפשתי בFXP תנושא של הילדה וקראתי אותו...
בכל אופן, אני לא חושב שיש קשר בינו לבין זה שהיא התאבדה.
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
שזו לא הילדה הזאת זה מישהו המציא שזו הילדה אבל זו לא היא ואין התאמה בין הגיל + השם + עיר מגורים. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא הבנתי את הבעיה, מחר בפורום דיבורים אני גם פותח אשכול שאני רוצה להתאבד, לסגור את הוסטס גם?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
אולי גם נסגור את צה"ל,
הרבה אנשים מתאבדים שם מידי שנה.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
לא צריך לסגור את הפורום. צריך להתייחס לכל נושא כזה שנפתח ברצינות, וגם אם הוא בסוף לא רציני הילד שפתח אותו צריך ללמוד את הלקח.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
לפי מה שהבנתי זו לא הבת הזו שפרסמה את הנושא בפורום FXP.. איך אתה מבסס את הידיעה שלך?
יהי זכרה ברוך..
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
לא בטוח שהנושא בפורום קשור אליה, יהי זכרה ברוך.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
חבר שלי מפקח שם, הוא אמר שאין קשר בין 2 הדברים, הכל שטויות של ילדים קטנים.
אל תכנסו לפורום הזה :\ פורום של ילדים קטנים. יהי זכרה ברוך. |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
יהי זכרה ברוך.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|