![]() |
# 1 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
php comments
אז ככה..
עשיתי מערכת חדשות פשוטה.. עכשיו אני רוצה לעשות שיוכלו להוסיף תגובות.. השאלה היחידה שלי היא: כאשר אני מציג את החדשות אני רוצה שיהיה רשום כמה תגובות יש .. השאלה איך לעשות את זה : 1. התחברות לטבלה של התגובות ולעשות ספירה של עמודות 2. כל פעם שמוסיפים תגובה לעדכן במסד של אותה כתבה את המספר + 1 ?
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
יש פונקציה בSQL קוראים לה COUNT
היא תספור לך ותציג. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
mysql_num_rows או count
# 4 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
![]() |
# 5 |
Winner
|
לדעתי עדיף count, מצמצם את הקוד.
# 6 |
חבר וותיק
|
פשוט תסתכל על מה ששאלת ותחשוב קצת..
מצד אחד לשלוף שורות מהמסד ולספור מצד שני לשלוף מהמסד ישר מספר שורות מעבר לזה ברוב המקרים שבהם יש פונקציה מובנת של MYSQL לעשות משהו היא יותר יעילה מפונקציה שעושה את אותו הדבר בשפה אחרת. כפיר נ.ב במקרה הספציפי הזה עדיף לעשות תא נוסף כמו שהצעת מאחר שזאת שליפה פשוטה ללא ביצוע של פקודות נוספות. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
כמו שאמרו פה או mysql_num_rows או count או שניתן להוסיף עמודה נוספת שכאשר מוסיפים תגובה i עולה ב1,
כמובן שעדיף count או mysql_num_rows על הוספת עמודה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
נו ותחשוב רגע מה זה עושה? זה עושה לולאה שעוברת על המסד וסופרת. מה יותר יעיל לולאה שעוברת וסופרת או לשלוף מידע מתא אחד וזהו? בהנחה שהמסד שלא לא גדול זה לא משמעותי אבל אם הוא גדול אז זה משמעותי. אפילו משמעותי מאוד
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
זה יהיה, תלוי ביעילות, PHP קוד:
PHP קוד:
|
|
![]() |