![]() |
# 1 |
חבר על
|
Ipod Shuffle
היום אני מתכנן ללכת לקניון ולקנות את הנגן הזה
http://www.apple.com/ipodshuffle/ מה אתם חושבים עליו? את התגובות ב-ZAP כבר קראתי ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים. בעיקר למי שהתנסה איך האיכות של הנגן [מבחינת שמע?], שומעים טוב עם האוזניות שמקבלים? תודה :] |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
זה IPOD SHUFFLE נגן פשוט
אין לך שם הרבה מה להשוות או לחפש שומעים טוב >< אבל אפילו צג אין שם רק מעלים מוזיקה ושומעים
חבר חדש
|
אני באמת לא מבין מה ההתלבטות, הוא לא נגן ממש מיוחד.
הוא סך הכל נגן מוזיקה די פשוט ואם אתה רוצה משהו יותר מיוחד עם צג ואפשרות לראות סרטים (אני עדיין חושב שלראות סרטים זה יפה XD) אז תחפש אחד אחר :P אבל תכלס זאת החלטה שלך :] |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
צודקים פה האנשים, אין הרבה מבחר.
אם אתה נגן מזערי אני גם יכול להגיד לך שהסאנסה שייקר והIRIVER S7 אם אני לא טועה, הקטן הזה שיש לו ציורים של חיות על הכפתורים. שניהם נגנים קטנים שנראים יפה ובערך באותו הטווח כמו השאפל שאתה רוצה.. |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אני צריך משהו למוזיקה נטו + איכות שמע טובה, לא מחפש תשיכלולים האלה..
|
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
אז כן אני מניח שהשאפל יתאים לך...
(אני בעד שיכלולים :]]]] ) |
![]() |
# 7 |
Winner
|
גם אם זה עדיין למוזיקה, בשביל לבחור שיר תצטרך לדפדף בכל השירים עד שתמצא אותו.
אני לא הבנתי בשביל מה צריך את הדבר הזה.. עדיף להשקיע עוד טיפה ולקבל משהו יותר נורמלי. אפילו לריצות זה לא משהו..
חבר מתקדם
|
|
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אפילו מתייחסים עליו כנגן הספורט של APPLE
# 10 |
חבר וותיק
|
אני בטוח שאתה רוצה אותו, כי הוא "אייפוד"?.
יש עוד דברים חוץ מאייפוד, חוץ מאפל. מספר חברות אחרות, טובות מאוד אם לא יותר- קראייטיב, סאנדיסק מייזו, אווידו וכו' כו'. בכל אופן, נגן עם איכות שמע נחמדה, לא יותר. אבל אני כבר אומר לך, אם יש לך מעל 100 שירים, פשוט לא יהיה לך נוח לנווט בתוך הנגן, ולמה זה? אין מסך. אם אתה חושב שתסתבך בלי מסך, אני יכול להמליץ לך על נגן זול אחר, נגן קטן ומעולה מבית Sandisk - Sansa. Sansa Clip http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=676681 ![]() (נראה מעט מכוער בתמונה, במציאות הוא נראה שונה, תראה ביוטיוב סרטונים). מחיר: ₪ 168. יום טוב. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|