![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
המוזיקה - עושה את האדם?
מה עושה את האדם?
המוזיקה שהוא שומע ? המוזיקה שהוא עושה? דרך החיים שלו? הבגדים שלו? הכסף שלו? מה עושה את האדם למה שהוא? הרי האדם משתנה במשך השנים. דוגמא? אם יהיה ילד בן 12 עני , ואיכשהו יהפוך למיליונר עשיר בגיל 20 , סביר להניח שיהיה שחצן , מה שלא היה בגיל 12. אני מאמין שהמוזיקה , מאפיינת את האדם. המוזיקה עושה את האופי שלנו . אדם לא נולד עם אופי , האופי שלו נוצר עם השנים . לפי דעתי עד גיל 18 האדם בונה לעצמו אופי. במשך השנים הוא מסתגל לסגנון מוזיקה מסוים , לדרך חיים , לדרך מחשבה , דרך פעולה , דרך התנהגות . אני למשל שומע ביטלס , יש שיגידו שהמוזיקה לא משנה את האדם , אבל מאז שאני שומע ביטלס ( שנתיים ) , נהייתי רגיש יותר , מוזר , אבל אומר משהו. מאז שמצאתי דרך יפה יותר להגיד דברים , בניתי לי דרך התנהגות שונה. בקיצור , אני לא מאמןי באנשים אחרים , אני לא מאמין שה' עובר על חיים של כל אחד ואחד מאיתנו ומשנה אותם , אני מאמין שה' נותן לנו חיים ומקווה שנדע איך להתמודד עם העולם ועם עצמנו , כך שלאחר הבריאה ה' בוחן אותנו. די , חפרתי , אהה? צפו לעוד אשכולות פילוסופיים מטומטמים. ( דרך אגב, כבר עכשיו אני שומע ביטלס שעה רצוף :P ) |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני שומע לרוב ראפ...היפ הופ..לא הסתכלתי על זה ככה דוגרי זה נכון..
![]() (תפתח בלוג המלצה ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
את המאפיינים העיקריים אדם 'בונה' עד הגיל 6.
כמובן שאפשר להשתנות, אך בסיס האופי כבר שם מתקבע. מוזיקה משפיעה על האדם? אני לא מאמין בכך. אולי אנשים תקיפים שומעים מוזיקה תקיפה וכו', אך הם שומעים מוזיקה כזו מכוון והם תקיפים, לא ההפך. אם מוזיקה היתה מעצבת את אופי האדם, הייתי אדם מאוד מאוד מסוכן. ![]() אני שומע חלק נכבד מהזמן Death/Doom/Gothic/Black Metal, אך אני גם מגוון עם Thrash/Speed/Glam/Heavy Metal וClassic Rock. ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() |
||
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
גבר, נתפסת יותר מידי לקטע של המוזיקה,
אם בן אדם מתחבר למשהו, לא בהכרח מוזיקה, בטח שהוא יושפע מזה. נכון שרוב האנשים מושפעים בעיקר ממוזיקה ולכן זה משקף את האופי שלהם. |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
חלק קטן מהידע הכללי המרשים ביותר שלי.
![]() בסיס ההתנהגות (אופי), תשתית האדם אם תרצה אשר משפיעה על שאר ההחלטות וכישורים בחיים, מתפתחת עד הגיל 6. מאמר נחמד שGoogle עזר לי למצוא: http://www.cliffsnotes.com/WileyCDA/...eId-26775.html בתפריט בצד ישנם נושאים רבים. ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
לדעתי זה נכון חלקית כי אם ילד קטן ישמע כל הזמן רוק כבר מאוד זה ברור שהוא יהיה קצת תוקפני או משהו בסגנון ומה שבטוח זה שהמוזיקה משנה את המצב רוח אני למשל כשאני בדכאון קטן ומשעמם כזה אז אני שומע ככה איזה TONY PARKER או CHAD CRUGER מכל מיני זמרים כאלו שירים שקטים כאלו שמקפיצים אותך חח ד"א גם סרטים משפיעים מאוד על הבן אדם אם אתה רואה סרטי אימה כשאתה קטן אתה תהיה קצת פחדן אם תראה סרטי רצח מכל מיני יהיה לך אופי גם פחדן וגם תוקפני כזה ואם תראה טלנובלות תהיה סבתא XD
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|