![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
הלך המחשב - שאלה בקשר לחומרה
אהלן
![]() אתמול לצערי הרב הלך לי המחשב, אולי בפעם השמינית בחודשיים האחרונים ![]() בכל מקרה, זה לא ממש משנה לי כי אני לא נמצא במחשב הרבה זמן. מה שכן משנה לי, זה החומר שהיה על המחשב. הדלקתי את המחשב והוא פשוט לא עולה, אין לי מושג איזה רכיב גורם לזה, אבל ב99 אחוז זה לא הלוח אם. (בעקרון המחשב לא אמור להדלק בכלל אם אין לוח-אם) הוא נדלק, ופשוט נשאר במצב סטטי שהמסך שלי מנסה לזהות אם המחשב עובד.. (Check Analog/Digital Cable) עכשיו בעקרון לא אכפת לי ממש מהמחשב, אני רק רוצה לוודאות שההארד-דיסק לא נשרף. בבית יש לי שתי מחשבים, ההוא שנשרף וההוא שאני כותב איתו עכשיו את ההודעה. ההארד דיסק עצמו בממשק SATA, ובמחשב פה לא רק שאין SATA (אני רואה לפי החיבורים מבעד לזכוכית) אלא גם שהמארז אינו מארז עם ברגים של פיליפס, ואני לא יכול לפתוח אותו. (ברגים עגולים ללא חור) אגב, אני לא רוצה עצות איזה רכיב גורם למחשב לא לפעול, המחשב הזה נשרף אולי בחודשיים האחרונים למעלה מ4 פעמים, וזה מספיק לי כדי להגיד לו להתראות. אין דרך ממשית לבדוק אם ההארד דיסק אינו נפגם? ![]() תודה מראש, וסליחה על הבורות ![]()
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי בדימוס
|
הלכה החומרה ואתה מפרסם את זה בפורום תוכנה?
הועבר. בפעם הבאה אזהרה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
סליחה, לא שמתי לב לפורום.. חשבתי שאני מפרסם את זה בחומרה ;X
תודה על ההבנה ![]()
![]() |
# 4 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
הברגים כפי שאתה מתאר אותם הם ברגים קלים להברגה - פשוט נסה לתפוס אחד ולסובב ביד.
אם לא פועל, תביא תמונה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
בקשר לזה שהולכים חלקים, אני הייתי עוקב אחרי הטמפ' ומחליף ספק כח.
בקשר לSATA, יש כבל שיש לו חיבור SATA/IDE IDE של נייד, שמתחבר דרך USB למחשב. אתה יכול להשיג אחד כזה או, להשיג מחשב עם SATA.
# 6 |
חבר בקהילה
|
אם המחשב נידלק אבל לא רואים כלום במסך ..
זה או הכרטיס מסך או שאם רואים את ההתחלה ואז שמגיע לווינדוס לא רואים אז זה הדרייברים.. אבל המחשב לא נידלק המחשב עצמו פתאום יכול להיות שהוא מתחמם אז תשים לב לטמפרטורות (שאתה מדליק את המחשב ואז לוחץ Del בצד ואז יש לך שם health משו כזה וכתוב לך ..) אז תחליף מאוורר.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
הוא ביקש בפירוש לא לעזור לו בתיקון המחשב!
למה חייבים להיות מתחכמים?.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
תודה מראש ![]()
![]() |
![]() |