![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[PHP] מספר שאלות על SESSION
שלום,
יש לי מספר שאלות שהייתי רוצה לקבל עליהן תשובה לגבי session. 1 - איפה בדיוק בשרת נשמרים כל הsessions? 2 - באיזה צורה נשמרים הsessions (מערך,טבלה וכד')? 3 - איך אפשר לקבל פרטים לגבי מכלול הsessions על השרת? (לדוגמה כמה sessions שמורים כרגע על השרת) 4 - מתי בדיוק כל session נמחק? תודה מראש לעוזרים ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
סיישן נמחק ברגע שאתה סוגר את החלון.
כדי לראות את כל הסיישן תעשה ככה: PHP קוד:
# 3 |
הוסטסניון
|
בהמשך למה שאלעד אמר.
אתה יכול למחוק סשנים בעזרת session_destroy(); הסשנים באים בצורת מערך בגלל זה גם ה print_r יום טוב, דניאל |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
ה SESSION נשמר בדפדפן, לא בשרת.
SISSION נמחק ברגע שאתה סוגר את הדפדפן עצמו [אם יש טאבים, הסיישן ימחק רק אם תסגור את כל הטאבים..]
# 5 |
הוסטסניון
|
דניאל אפשר למחוק סיישן גם ככה:
PHP קוד:
# 6 |
Permanently Banned
|
יצירת סשן
session_start(); הריגת סשן sesssion_destroy(); קביעת ערך $_SESSION['crap'] = 1; |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
משהו מכל מה שאתם אומרים לי פה לא מסתדר לי... אם באמת הSESSION נשמר בcache של הדפדפן בשביל מה קיימת הפונקציה session_save_path? ואם גם cookie וגם session מועברים בHTTP ונשמרים על המחשב של הגולש ויש למשתמש גישה עליהם איך בדיוק sessoion יותר מאובטח מcookie?
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
למשתמש אין גישה לסיישן, זה לא נשמר במחשב של הגולש אלא בשרת עצמו.
# 9 |
חבר וותיק
|
זאת ההנחה שהייתה לי ולכן אני שואל שוב:
1 - כיצד השרת יודע מתי למחוק את הsession? יש ארוע כלשהו שגורם לו לעשות את זה? 2 - האם קיימת אפשרות לראות כמה sessions שמורים על השרת ברגע נתון? |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
2. אתה יכול לעשות sizeof($_SESSION) |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |