![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
FF vs IE
היום גלשתי סתם באתר של w3 וגיליתי משהו שאותי אישית הפתיע מאוד. סטטיסטיקות השימוש בדפדפנים. FF 34.5% IE6 36.9% IE7 20.1% מה שאומר בעצם שFF מתקדם מאוד מבחינת הפופולאריות שלו. אז מה אתם אומרים? לדעתכם יבוא יום שבו FF יהיה הדפדפן הדומיננטי?
[קישור לעמוד הסטטיסטיקות] עריכה: טוב באמת לא חשבתי על זה אבל אם אחד המנהלים יוכל להפוך את הנושא לסקר שיהיה בו IE 6 IE 7 FF Opera אחר (וכמובן למחוק את ההערה שלי ![]() Last edited by Kfir.G; 07-10-07 at 18:16.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
FF
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מ.תיכנות
|
עשיתי סקר קטן, ובכל אתר של לקוחות שלי, שמתי מונה קטן, ששלוח נתונים לדאטאבייס שלי,
עכשיו, מחישובים שלי, 37% אינטרנט אקספלוורר (בתוכו גם גרסא 7) 38% מוזילה פיירפוקס 16% Avant 9% אופרה (אצלי הוא בעדיפות כמו פיירפוקס, שניהם נוחים מאוד) אני לא יודע אם זה אומר משהו, או שזה פשוט מקרי, כי האתרים האלה מושכים סוג אחר של גולשים, אבל זה מה שהתקבל אצלי במסד בשבועיים האחרונים (1754 גולשים עד כה). |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
w3 הוא אתר שקהל היעד שלו הוא מפתחי ווב. האם יש סיכוי שקהל זה מעט יותר מודע לדפדפנים אלטרנטיביים מאשר הגולש הממוצע?
אני אוהד גדול של השועל, אבל הסטטיסטיקה הזו לא שווה כלום. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
FF שולט !
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אני אישית משתמש ב FF אין כמו הנוחות שלו
דבר שני אני יכול להבטיח לך שאם FF היה דפדפן ברירת המחדל ולא IE אז הרוב היו משתמשים בו.. פשוט אנשים לא מבינים אז הם לא משנים כי הם רגילים..
# 8 |
הוסטסניון
|
FF - הממ גררתי את אבא שלי לפני כמה ימים אליו. כל הפצרים והעיצובים שלו מגניבים.. הרבה יותר נוח כשלא אותו מראה על הזמן... והוא אוהב את הפצרים שלו שמאפשרים לו לסדר את המועדפים וכל זה..
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
MAXTON יותר טוב מFF אין בעיה עם שום אתר בגלל שהוא מבוסס על IE .
הכי מתקדם טוב יעיל ומהיר . |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|