![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
עיצוב|הוסט ראשון
זה העיצוב הוסט ראשון שלי לקח לי כמה שעות...
אם מישהו רוצה אני מוכן למכור לו את הPSD במחיר זנות... פחות מ100 שקל צרו קשר אם אתם רוצים עוד פרטים... הנה העיצוב עצמו: http://img216.imageshack.us/img216/5...tsampletf1.jpg איך? לא השקעתי ממש בלוגו |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
# 3 |
חבר חדש
|
עוד......
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
לא מקצועי מספיק.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
העיצוב לא מקצועי,אתה צריך לעבוד עוד על הכול,תקרא עוד מדריכים ורק אז תתחיל לעשות עיצובים שלמים,תלמד לעשות לוגואים,כפתורים,ופשוט תלמד הכול,עיצוב כזה הוא לא ברמה ל מחירה..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
בתור עיצוב ראשון, זה מעולה.
אבל אתה לא תצליח למכור את זה..בכלל אם אתה רוצה להתחיל למכור עכשיו, תפרוש. יקח לך לפחות שנה וקצת להגיע לרמה של מעצב שכדאי להשקיע כסף בשביל עיצוב שלו (וגם זה אחרי מאמץ ענקי) בכל אופן אני מאחל לך הצלחה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
תמשיך לקרוא מדריכים, סה"כ להתחלה זה אחלה .. בהצלחה
![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
רק לפי השפה שלך לא הייתי ניגש לדבר איתך.
גם עם זה היה העיצוב הכי יפה שראיתי, מצטער.
# 9 |
חבר וותיק
|
אחי בוא ניתן לך כמה טיפים להצלחה!..
1. עם אתה מתכוון למכור את העיצוב הזה לא תצליח ..מצטער 2. עם אתה מתחיל בראש ובראשונה להיות מעצב אל תעשה את זה ביגלל כסף אחי תעשה את זה ביגלל שאתה אוהב את זה.. 3.תקבל את כול התגובות שנותנים לך פה כתגובה בונה כדי לשפר ועוד לשפר את עצמך וככה תהיה טוב. 4. עם יש לך לקוח שבא אליך תדבר איתו כבן אדם לבן אדם ולא כבן אדם לכלב עם הוא לא יאוהב את העיצובים שלך לא להתעצבן תגיד לו תודה ושלום! 5. מקווה שתיקח את כול מה שכתבתי לך פה ללב שלך ותפנים את זה טוב כי אני לא סתם כותב את זה.. בהתצלחה בקריירה החדשה שלך. ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לעיצוב ראשון יפה מאוד
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |