![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[שאלה] הוספת שורה למסד
שלום,
אז ככה כתבתי את הקוד הנ"ל PHP קוד:
Query failed: Table 't1' already exists שנובעת מהקטע שבו ניסיתי להכניס שורה חדשה למסד. מה השגיאה בדיוק? תודה מראש עריכה: התכוונתי להוספת שורה לטבלה :P אני חדש לנושא של עבודה עם מסד נתונים אז אני מקווה שתסלחו לי XD Last edited by Kfir.G; 08-08-07 at 14:32.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Whatever
|
כדי להוסיף עוד שדה לטבלה, אתה מריץ:
קוד:
ALTER TABLE `x` ADD `y` TEXT NOT NULL כדי שהשגיאה שרשמת לא תוצג, למשל בקובץ של התקנת מערכת, אתה רושם: קוד:
CREATE TABLE IF NOT EXIST blablabla
# 3 |
חבר וותיק
|
אבל מה שאני רוצה לעשות זה להוסיף שורה עם תוכן אני לא צריך לשנות את מבנה הטבלה שלי...
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מ.תיכנות
|
אז למה אתה יוצר טבלה חדשה? תשתמש בInsert
חפש בגוגל. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני לא מבין למה אתה מסתבך. פקודת insert פשוטה תוסף שורה לטבלה קיימת בלי להרוס את הסדר שלה אם זה מה שאתה מתכוון. תחפש על פקודות בסיסיות של sql. בהצלחה ויום נעים, ירין
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
עכשיו ניסיתי ליצור את הטבלה מקובץ חיצוני ופעם הראשונה שהרצתי את זה הכל עבד מצויין אבל ברגע שלחצתי רענן קיבלתי את הודעת השגיאה שהטבלה לא קיימת... ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Whatever
|
ואני מניח שלא קראת מה שרשמתי, נכון?
תוסיף IF NOT EXIST, שיהיה: קוד:
CREATE TABLE `x` IF NOT EXIST
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
Query failed: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'EXIST t1(name VARCHAR(20),job VARCHAR(20))' at line 1 וכשאני משנה לIF NOT EXISTS אני מקבל Query failed: Table "database.tl' doesn't exist עריכה: לא יודע אם זה עוזר אבל זה מה שאני מקבל כשאני מוריד את המסד http://kfir.shidur.us/db.html Last edited by Kfir.G; 08-08-07 at 16:12.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
עריכה:לא שמתי לב לבעיה בידיוק עוד מאט אני משיג תשובה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |