![]() |
# 1 | |||
חבר וותיק
|
הודעות ספאם שאנשים כאן מהפורום שולחים!
שלחו לי בנתיים 3 הודעות למייל וזה אנשים כאן מהפורום,
אחד שקוראים לו שימי ליאון משהו כזה המייל שלו - shimilian@gmail.com השני זה בכלל עסק כתוב בהודעה שקוראים לו דניאל כהן והכתובת של העסק שלו doserv.net המייל שלו - admin@doserv.net השלישי זה אדם שקוראים לו מתן מזוז המייל שלו - mattan6@walla.com מה הקטע? אם הם כבר שולחים אז שלא יראו את הרשימת אימייל עכשיו כולם יודעים וכולם יציפו עם פרסומים \ הודעות אחד את השני, אלה ההודעות: ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אני חושב שהשימי הזה התחיל את הכל.. הוא גם זה ששלח הודעה ראשון ואני לא חושב שעכשיו זה יפסיק. |
|||
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
העניין בטיפול,
מבטיח לך שהאנשים האלו והחברות שהם מייצגים, לא יהיו יותר חלק מהפורום. |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
הודעת התנצלות במקרה ומישהו פספס
הרי אתם [רובכם] אמרתם שמי שרוצה לעשות איתו החלפת קישורים זה יהיה דרך המייל [או ה.פ, או כל דרך אחרת שציינתם], לכן ראיתי רשימה של "שימי" (שאין לי מושג מי זה) שאסף את כל המיילים הללו, ושלח - לכן מצאתי לנכון לשלוח אותו בחזרה. בכל אופן - אם המייל הזה פגע במישהו, או עשה לו צרה כלשהיא בניפוח תיבת ההודעות שלו מספאם - אני מתנצל. הנהלה - קבלו את התנצלותי. יום טוב ![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
כן גם אני קיבלתי ורציתי לשאול.. :\
|
![]() |
# 5 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() (אגב אני זה שדיברתי איתך במייל בקשר לאחסון בחבילה אישית) ציטוט:
הייתם עושים שלא יראו את הכתובת שאליהם אתם שולחים. טוב נו מיילא.. לפעמים טועים. |
||
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
באמת שאני לא מבין מה הבעיה שלכם....
אני בטוח ב-100% שאתה מקבל כל יום הודעות ספאם בלי שום קשר להודעות הללו , אז למה להתייחס וישר לבוא לפורום ולהתלונן... אתה רואה שזה ספאם תמחק , אנשים לא אמורים להיות מושעים בגלל שאתה מקבל הודעות , גם אני קיבלתי והתעלמתי. יש 101 הודעות כאלה , אני לא אלך ואתחיל להאשים את האנשים ששולחים , פשוט אתעלם , תלמד. |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
ההוסטינג זה לא בססדר. ההחלפת קישורים זה בסדר גמור, לא ספאם. גם אני מקבל אימיילים כאלה אבל בכיף, מצידי שיציפו אותי באימיילים שיכולים לעזור לי.
|
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
צריך לשמור על הרמה הגבוהה שלו.
# 9 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
אנחנו יודעים (כפי שדניאל אמר) על המקרים,
הם נבדקים. משתמש שיעשה את זה, או עושה את זה, ימצא את עצמו בחוץ ללא מעט זמן. |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
משתמשים יקרים,
גם שאתם עושים את הרשימות תפוצה האלה, אנא ממכם צרפו את המיילים הנוספים בBCC ככה הרשימות לא ימשיכו להיות מופצות בין כולם. די להקטנת הראש, די לספאם!
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|