![]() |
# 1 |
חבר על
|
[צריך ביקורת] על עיצוב שלי
שלום לכולם החלטתי לחזור לנסות קצת לעצב
ניסתי לעצב עיצוב הוסטינג פשוט נקי ובלי הרבה שטויות... בבקשה תגובות בונות http://www.2send.us/uploads/649bde4061.jpg *אני חוזר ואומר אין שום קשר לכך שאני עובד בחברת GOBLIN-STUDIOS זה לא עיצוב של החברה ולא של המעצבים בה!!!! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
נחמד יש מקום לשיפור...
# 3 |
חבר על
|
אוקי תודה בבקשה עוד תגובות... ומה לשפר וכו'
|
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
חביב אך יותר מדי ריקני ולבן =/
# 5 |
חבר על
|
חמוד מאוד אבל ריק אין אלמנטים מיוחדים מבנה מיושן .
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
יותר מדי לבן, אני הייתי ממליץ לך לתחום את העיצוב בצבע רק משלו,
זה פשוט נראה שכמה אובייקטים זרוקים על דף לבן, מבין?..(כי לא שמת את המסגרת בצבע תכלת גם לבאר, וזה די נראה מוזר..). תשקיע קצת יותר בבלוקים למשל "בין לקוחותינו", תעצב כותרת אחידה לבלוקים ובכל בלוק תכניס אותה, ואל תעשה אן-דן-דינו, ותבחר רק אחד לשים. תשקיע יותר בחבילות, לכל פרט תעשה רקע משלו, בגוון שונה, שים לב שהמלבן עם הקצוות מעוגלים של מפרט השרת ושמות המתחם לא טוב, הוא נמתח יותר מדי. בהצלחה, גל. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
תודה לכולם על התגובות שיפרתי את העיצוב לא היה לי ממש
הרבה רעיונות לשיפור http://www.2send.us/uploads/759bde4077.jpg תגובות בונות בבקשה |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
הוא מאוד פשוט לשאר העיצובים שלך... לא אהבתי ריק יבש כזה אחי
# 9 |
חבר על
|
dimonb אני רשמתי במפורש שזה לא עיצוב של אחד
המעצבים של חברת goblin בענק אני לא מבין איך אי אפשר לא לשים לב!!! |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
לא אהבתי אילון.
אם היית עושה בלוקים לכל דבר , היית משלב יותר איקונים ואלמנטים ייחודיים היית מצליח. כנ"ל הלוגו , זועק מדי , אפילו מאוד. הניק שבלוגו לא ממש מתאים , פשוט ניק לבן על Strong ואלכסון. אני בטוח שאתה מסוגל ליותר , בהצלחה אחי ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|