![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה|איזה שרתים מקבלים אשראי ולא דרך טפסים מקוונים
איזה שרתים מקבלים אשראי ולא דרך טפסים מקוונים
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
איחסון שמקבל כרטסי אשראי אבל לא בטפסי אינטרנט מה לא ברור כמו שאתה משלם על שירות לספקית האינטרנט ולא בטפסים מאובטחים
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
ואיך אתה משלם על שירות לספקית ? בא למשרדי החברה ומעביר את האשראי ? חחח לא...
אתה נותן לפקידה באינטרנט. אתה שואל איזה ספק אחסון פה בפורום מקבל כרטיסי אשראי שאתה בא לחנות או למקום ומעבירים לך את הכרטיס ? אז לא הרבה , אם בכלל. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
לא הבנתם תקשיבו טוב שאני יתן לכם את הפרטים של כרטיס האשרי ולא אני ישלם בטופס באינטרנט אני רוצה לשלם דרך הטלפון עם הכרטים באו תגידו לי מה לא ברו כרטיס טלפון אני נותן לכם תפרטים שלי בטלפון בלי טפסים באינטרנט!!!!
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה שלא ברור זה למה אתה מעדיף את הדרך הכי פחות בטיחותית.
מתן פרטים בטלפון, זה הדבר הכי לא בטיחותי שתוכל לעשות. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
היי יקיר,
אנחנו מאפשרים את זה(טלפונית). בנוסף ניתן להגיע אלינו לחנות ולבצע את העסקה. שבת שלום. |
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני מחייב כיום בכרטיס אשראי אך בסכומים קטנים וללא פריסה לתשלומים..
עיסקה טלפונית עד 400 ש"ח. לזה שמעליי.. מאחורי הבית שלי יש חדר שבניתי ועשיתי אותו מעבדה..(תיקון מחשבים, הרכבות, בדיקת חומרה, החלפת מערכת הפעלה וכו') יכול להיות שיש להם באמת חנות כי הם מפרסמים פרסומות של מחשבים בעיתון וכאלה לפי מה שהבנתי.. Last edited by Pro-Host.co.il; 20-04-07 at 23:21.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
למה שלא תהיה להם חנות ? אם הם עובדים עם לקוחות עסקיים ומרוויחים , למה שלא תהיה.
וחוץ מזה,עלות השכירות בצפון היא נמוכה בהרבה מזו שבמרכז , למשל פה בהרצליה משלמים 780$ לפי שער של 4.52 חודשי לדירה בת 4 חדרים קטנה ... ובטבריה למשל ,(בקצרין למשל זה כנראה נמוך יותר) משלמים על אותו דבר רק גדול יותר 400$ לפי שער של 4.12 . הסתיים השיעור הקצר ילדים ![]() יקיר ,(זה השם נכון?) דבר כזה הוא לא כל כך בטוח,בכל מקרה דבר עם החברות הגדולות,אלה שבאמת חברות. אני יודע ש ACTSERV מקבלים דרך האינטרנט, דרך השרתים המאובטחים של PAYPAL אבל הכרטיס צריך להיות בינ"ל . (מאסטר קארד , אמריקן אקספרס ,ויזה ) |
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך!
|
אנו מקבלים אשראי בצורה טלפונית.
אתה מוזמן ליצור קשר. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |