![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
ביקורת מעולה על אושר (Gol)
אני לקוח ריסלר שלו ואני העמדתי את החברה שלי עליו אני נורא מרוצה מהשירותים שלו והוא תומך בי ועוזר לי ,היתה בעיה שהתקשרתי אליו ב 1 בלילה והוא ענה והוא תמיד סבלני ומלמד אותי הכל והשרת באמת מהיר מאוד ולא נפל פעם אחת ואני נהנה, כל דבר הוא בא ליקראתי, יש בעיה בתשלומים, הוא מוריד לי, ביקשתי ממני שיחלק לי תריסליר לכמה ריסלירים, חילק, פשוט בנאדם זהב ,תודה רבה לך אושר!!
|
![]() |
# 2 |
חבר על
|
תודה רבה,אני נורא שמח שאתה מרוצה מהשירות שלנו מקווים שתמשיך איתנו הלאה.
ד"א , השם גולד הוסט מצונזר פה משום מה.. לכן כתוב gol בסוגריים. |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
ספר לי על זה אני לקוח שלו והוא אחלה רק חבל שהשותף שלו אוהב לדחות דברים....
אבל אושר עצמו בן אדם זהב!
חבר מתקדם
|
טוב לדעת =]
אולי אקנה ממכם איכסון...
חבר פורום
|
השותף שלו מעופף...חח
|
![]() |
# 6 |
חבר על
|
תודה לכולם.
חחח עמית טיפה בעננים אבל תמיד יש אותי גם ![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
י-ד-ו-ע!
מה אני יגיד,אני לקוח שלו הרבה מאוד זמן! עבדתי איתו והאתי לו אנשים ואני רק שמח מזה... הוא אחלה וכמו שאמרת לפעמים יוצא שאני מדבר איתו בשעות הקטנות של הלילה ![]() אנחנו חברים המון זמן,אני מת על הבן אדם! הוא גבר גבר גבר ושוב גבר! שבוע טוב. |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
חבל שהשם כזה ושהוא לא רשום... הוא יכול להצליח. הוא נכנס בזמן לא נכון ובצורה לא נכונה. אני הייתי נרשם ומשנה את השם.
|
![]() |
# 9 |
חבר על
|
איזה שם ?
וד"א , בעוד יימים ספורים אנחנו רשומים אתה מסכים איתי שלאחר שיש לך שתי שרתים יעודיים ומעל ל 80 איש מרוצים ( לקוחות הכוונה כן) אז צריך להעלות שלב. וזה מה שאני הולך לעשות בעזרת ה' כמובן |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|