|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
בעיה בגודדי
אהלן,
יש לי בעיה בגודדי (GO DADDY) העברתי את הדומיין לבעלים אחרין (כלומר , שיניתי WHOIS ) במצב של הדומיין רשום : "Changing Accounts - Unlocked " בכל פעם שאני מנסה לשנות משהו בדומיין הוא כותב לי : "You cannot change the selected domain because it is not in an active status." איך אני משנה אותו למצב פעיל ? זה לא אני ששיניתי אותו , זה בנאדם אחר. תודה מראש על העזרה. אנא , תחסכו תגובות כמו "תשאל אותו מה הוא עשה" . |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
טוב אז כנס לפרטים של הwhois ותראה את המצב [status].
אם הוא לא active, תבדוק מה הוא..: http://www.domainpunch.com/support/a...mainstatus.php |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
כשאמרתי WHOIS התכוונתי למשהו בסגנון:
who.godaddy.com וזה מה שרשום לדומיין שלך: Registry Status: TRANSFER PROHIBITED חיפוש קצרצר בגוגל: Transfer Prohibited: The domain name is restricted from being transferred to another registrar. Please note that within the first 60 days of registration or within the first 60 days following a transfer, a domain name will be placed in "Transfer Prohibited" status. עכשיו לא כל כך מובן לי מה הכוונה ל"העברתי את הדומיין לבעלים" כי אם רק עידכנת פרטים או DNS זה לא אמור לקרות. אז אם זה כן קרה, צור קשר עם התמיכה בגודדי. או שאתה יכול לנסות ולחכות 60 ימים. [ולקוות שזה יסתדר]. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|