![]() |
# 1 |
מ.תיכנות
|
מהיום - ג'ימייל ללא הזמנות!
בוקר טוב לכל השמנים והרזים :]
לפני כחצי שעה פורסמה כתבה בYnet, שלאחר כניסה מהירה לג'ימייל הוכחה כנכונה, מהיום ג'ימייל ללא הזמנות, כל אחד יכול להכנס לאתר הבית של ג'ימייל, ללחוץ על הקישור, ולבצע הרשמה רגילה. השירות של גוגל "ג'ימייל" נפתח לפני כשלוש שנים, מה שאותי אישית מפתיע, שהוא עדיין בטא :], בכל מקרה, השירות כולל 2.8 ג'יגה, וצ'אט מובנה בכל פעם שתתחברו לאימייל, ותוכלו לדבר עם חברים אשר גם להם יש ג'ימייל. לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3362035,00.html - טל |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
לפי מה ששמעתי הוא ישאר ביטא כל הזמן...
דבר שני סוף סוף פתחו אותו רגיל.. שאלתי את עצמי מתי יפתחו אותו כבר לפני כמה ימים נמאס לי כל הזמן להזמין אגב מישהו יודע איך שולחים לאנשים דרך "העבר לנמענים"? כי אין שם אפשרות לבחור אנשים לשלוח להם וזה מעצבן..
![]() Last edited by maor; 07-02-07 at 13:30.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אני ממש לא בטוח אבל אם אני לא טועה ב-beta בלוגו מדבר על ה+talk,
הטמאת תוכנת המסרים באופן מקוון בgmail. כיום אני לא חושב שזה משנה ממש, בעקבות זה שיש מענה לכל בקשה להזמנה בכל מקום בערך. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני חושב שלכל בנאדם בעולם כמעט יש Gmail. גם אם הוא לא משתמש בו.
הכל חרטא. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
לכל בנאדם בעולם כבר יש gmail, ככה שהזמנות, לא ממש הגבילו את המשתמשים. כנותנים לכל אחד 99 הזמנות, מין הסתם לכל העולם יהיה כבר (:
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
זה היה רעיון גאוני לשיווק, הקטע של ההזמנות, זה יצר סוג של באזז סביב זה
כי לא כל אחד יכל אלא היו צריכים הזמנות ושיט כזה |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
רעיון בהחלט גאוני.
בהתחלה של כל העניין אנשים עם הזמנות החשיבו את עצמם כשליחים וחילקו הזמנות, מה יותר טוב מזה? |
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שיטטט עכשיו לכל המכוערים יהיה "גי'מייל"
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי בדימוס
|
ההזמנות הגבירו את הדחף להשתמש במייל שלהם, הם מאוד חכמים..
הם בהתחלה שמו את זה בהגבלה כדי שאנשים בעולם ירצו את זה כל כך ואף ישלמו על זה, ואכן כך היה... לאחר שפתחו את ההזמנות כולם קיבלו מה שהם כל כך רצו ובגלל זה כולם בגוגל מייל עכשיו. |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
הם וכל מחלקת השיווק שלהם.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |