הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 06-02-07, 00:20   # 1
sheeze
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

sheeze לא מחובר  

קהילת הוסטס

אני מקווה שהמנהלים ידעו לקבל את הנושא הזה ולהבין ולהסיק ממנו את הנדרש ולא יעשו מה שאני חושב שהם יעשו. כמו בזוגיות, כשיש קשיים מדברים עליהם ולא פועלים לבד.
הביקורת הבאה לא נועדה להשמיץ, היא נועדה לתאר את המצב הקיים של הקהילה הזאת.
אז ככה, בקצרה, מה שנהיה בפורום פה אפשר להגיד כמאפיה של תינוקיה. ניתנת פה במה ליותר מדי דברים שלא אמורים להיות בפורום. במה להעתקות ולקומבינות בלתי פוסקות. חבל שזאת מה שהקהילה הזאת עשתה לעצמה, כשהגעתי לפה היא נראתה כקהילה רצינית עם אנשים רצינים אבל כיום המצב שונה לחלוטין. אי אפשר להוציא מילה אחת שהיא לא בדעה של פותח הנושא או בדעה של המנהל (לא בהכרח בכל המקרים).
כנסו לפורום הצעות שונות לדוגמא, אם אומרים "מומלץ" זה בסדר אבל להמליץ לשלילה זה לא בסדר. איזה מן שוק אתם מפתחים לעצמכם? כנסו לפורום גראפיקה ותראו עיצובים "גנובים" (חס ושלום, רק השראה) שמקבלים במה ותמיכה מצד מנהל זה או אחר (לא מדבר רק על המקרה האחרון). ד"א, כל הכבוד ל-niros שעושה עבודה טובה לדעתי ומבין מה צריך לעשות כדי שלא יהיה שוק ומאפיה בפורום שלו, חבל רק שלא פעם אחת מנהלים בכירים יותר מתערבים שם (שוב, לא מדבר רק על המקרה האחרון).
אנשים שמציעים שירותים שהם בעצמם לא יכולים לספק (משמע, עובדים עליכם בעיניים), אם מישהו מעוניין בדוגמאות, שרק יבקש, יש מספיק דוגמאות כלליות כח שאני לא אצטרך להצביע על אנשים ספציפים.
גם התופעה שאם אחד לא מסכים עם השני אז הוא מביא את כל החבר'ה שלו שיצודדו בו מצחיקה ומבדרת ביותר.
כל ההתנהגות הזאת פטתית ולועגת לאינטלגנציה של אנשים פה. האשם היחיד הם המשתמשים פה, המנהלים יכולים רק לפחית את התופעות אבל זה לא מה שנעשה בפועל וחבל מכיוון שאני לא חושב שיש עוד קהילה ישראלית בתחום הזה ובגודל הזה. תלמדו לקבל הערות, תיהיו ביקורתיים כלפי עצמכם והכי חשוב, תגבשו דעות משל עצמכם ולא על בסיס חברות (יש הבדל בין לתמוך בחבר לבין לעמוד מאחוריו כשאתם לא מאמינים במה שאומר) והכי חשוב, תצאו כבר מהבועה שלכם - תתמודדו בכוחות עצמכם עם דברים, במיוחד שאתם רק מאחורי המסך, זה עדיין לא העולם החיצון!

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום