![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
Sheeze's - הפורטפוליו שלי
טוב, אחרי יחסית די הרבה גירסאות ולחץ מסוים של זמן להעלות את האתר כבר עכשיו, אני סוף סוף פותח את הפורטפוליו שלי
![]() אשמח לקבל הערות והארות ד"א, אני מודע לכך שהקידוד לא תקני (לא כ"כ אכפת לי האמת, זה לא כאילו אני הולך לקדם את האתר יותר מדי) והתכנות לא גמור עדיין (ולא יהיה בתקופה הקרובה בגלל חוסר זמן) כך שהערות לגבי שני נושאים אלו יהיו די מיותרות, אני מודע ויודע. הכתובת: http://www.sheezes.com
# 2 |
הוסטסניון
|
ריקני מידי, הפורטפוליו הוא דבר שמיצג אותך - אתה אמור להשקיע עליו את כל מה שיש לך.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
נחמד, אך התרשמתי יותר מהעבודות שלך .
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
מאיפה אתה בארץ?
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
עומר: אני מודע לכך, יש לי 3 גירסאות נוספות לפורטפוליו שכולם גראפיות לחלוטין ולא חלקות כמו זאת. אחרי די הרבה זמן שהסתכלתי עליהן, פשוט הרגשתי שהן לא מספיק מיצגות.
prinstyle: ת"א
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
ריקני לא ריקני,
הפורטפוליו נוח לשימוש ולמעבר בין המקומים בתפריט, לא אמור להיות הרבה קישקושים, זה החלטה שלו. אני חייב לציין שאתה בן-אדם מוכשר, אני אוהב את הזרימות והסגנון שבעיצובים שלך, בהצלחה
# 7 |
הוסטסניון
|
יפה מאוד.
אהבתי את העבודות שלך! |
![]() |
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
גנב לי את המילים =] רק דבר אחד: התרשמתי הרבה יותר מהעבודות המקצועיות שלך.. כמו הקפה קולומבו והמסעדה ג'ואי הזאת והמסלולן, מאשר מהעיצובי הוסטינג והרדיו במיוחד. לפי דעתי תמשיך בעבודות כאלה.. זה נראה הרבה יותר טוב מההוסטינג, הסגנון שלך כנראה יכול לזרום איתם יותר טוב. בהצלחה בהמשך. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אהבתי תאתר...
אבל כל החלק התחתון ריק. לדעתי האתר יהיה מעולה אם כ-ל העיצוב יתפרש על כל הדף.
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה רבה על התגובות
![]() Light: בוא אני אשאל אותך שאלה. נגיד ואני אגדיל את העיצוב כך שהוא יהיה 100% מבחינת אורך, מה בדיוק אני אשים שם? זה לא אתר תוכן...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|