![]() |
# 1 |
חבר על
|
עזרה בנוגע לבחירת פלאפון...
שלום לכולם,
אחותי בזמן האחרון מחפשת פלאפון. היא מצאה את הפלאפון Motorola V3X בצבע ורוד כהה. אני לא מבין כל-כך בתחום ואשמח אם תוכלו לעזור במציאת פלאפון אשר ישנו בצבע ורוד , דור שלישי ודק. במידה וזה פלאפון מתאים לפי דעתכם אשמח אם תוכלו לבדוק לי איפה אני יוכל למצוא אותו בצבע הנ"ל. תודה לכולם! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לא מבין , רק ורוד ? קח מרקר וצבע
או חפש פאנל ורוד V3X מתאים ביותר
# 3 |
חבר על
|
אני לא יודע אם זה פאנל אך במידה וכן אז זה לא משנה...
כעיקרון אני עוד לא בדקתי את זה אני יבדוק את זה עוד כמה ימים... בנתיים אני שואל כאן בפורום... |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
תקציב ? , מה חשוב לה שיהיה בפנים ? , הרשת שבו היא נמצאת?
פרט
# 5 |
Permanently Banned
|
הפלאפון הכי טוב שקיים , כמו שלי.
Nokia 6280 |
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
זה מכשיר טוב
NOKIA 6230i מצאתי אותו ברחוב... דווקא אחלה פלאפון :] לא מצאתי את הבעלים שלו.. לקחתי.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני משתמש ב-הV3X לצורכי העסק ובנוקיא N80 לחברים ולשאר העולם. ותאמין לי שאין כמו N80... טוב , לעניינו, אני יודע שורוד יש רק v3 של רשת פלאפון או להזמין V3 מחו"ל בייבוא אישי.
![]() |
# 9 |
חבר על
|
אחרי שדיברתי עם אבישי והוא הסביר לי הכל אני הבנתי וסבבה...
אבישי תודה לך אחי!... תשמעו עכשיו אני רוצה גם פלאפון בשבילי... אני צריך כזה דבר: דור 3 אפשרות לשיחת וידאו כמה שיותר דק אפשרות לצבע כסוף מצלמה כמה שיותר טוב (כמה שיותר פיקסלים) אפשרות לזום בצילום וידאו סוללה כמה שיותר חזקה (חשוב) קליטה טובה (חשוב מאד מאד מאד) נגן mp3 דיבורית פנימית זיכרון פנימי כמה שיותר גבוהה+אפשרות להוספת זכרון חיצוני (רצוי כמה שיותר) BT,IR,USB תקציב לא אכפת אבל רצוי כמה שפחות כמובן... |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יביא לך פרטים ויערוך http://orange.co.il/catalog/ - חפש שם
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|