![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
בעיה במחשב שלי...
שלום לכולם
יש לי בעיה במחשב שאני לא יודיע אותה... אתמל קניתי מחשב חדש ו התקנתי הוינדוס וכל הדברים השיכים...והכל היה עובד אחלה אחר כמה שעות בלילה האנטרנט נתקע ולא יודיע מה הבעיה יש לי רוטיר שהוא קושר בין המחשב הזה והמחשב החדש הכל עובד כמו רגיל על המחשב הישן למרות שהמודם והרוטיר מותקנים על המחשב החדש.. בדקתי את כל המתקנים הכל עובד . למי שלא הבין..המנורה שבודקת אם יש התחברות עם המודם דולקת ( זה אומר שיש ) המנורה שבודקת אם יש רשת דולקת..המנורה שבודקת אם יש התחברות עם המחשב הישן גם דולקת ( המחשב שאני כרגע נכנס לאנטרנט דרכו ) אבל המנורה שבודקת אם יש התחברות אם המחשב החדש לא דולקת . נסיתי להחליף כבלים ולא עבד. יש למישהו יש מושג למה האנטרנט לא עובד?! תודה
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
קודם כל לפני שאתה שואל שאלות,
תכתוב נכון :| |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
קראתי את מה שכתבת פעמיים ועדיין היה קשה לי להבין...תלמד לכתוב להבא.
בכל מקרה, תבדוק את הדרייבר של הכרטיס רשת אם הוא עובד כמו שצריך. אם הוא עובד, פתח חלון דוס (התחל=>הפעלה=>CMD ) ואז: ping 10.0.0.138 אם זה מחזיר תשובה אז סימן שיש תקשורת של המחשב עם המודם. אם אין תשובה סימן שהמחשב לא מזהה את המודם. תסיר את הדרייבר של הכרטיס רשת ותתקין מחדש. זה אמור לעבוד. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לפותח האשכול: מה שאתה כן יכול לעשות, זה לעשות ריסט למודם (בדרך כלל יש כפתור קטנטן מאחורה שלוחצים עליו עם משהו קטן וחד כמו מברג), לחבר ולנתק את הכבלים שמקשרים בין המודם, הראוטר, והמחשב. אם עדיין לא עובד, נסה להתקין את כרטיס הרשת שלך שנית. אם עדיין לא עובד, מה שכמעט ולא יכול להיות, פנה אל הספק והוא יבוא ויבדוק את הבעיה כנראה שהוא יחליף מודם אלה אם כן זה משהו אחר. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
התקנתי את כרטים הרשת שוב ולא עבד. המודם עובד 100% *המחשב שלי מחובר עם הראוטר לא ישר עם המודם.. ולא מצאתי כפתור ריסט...
![]() |
# 6 |
Whatever
|
אתה מתחבר לראוטר עם כבל רשת או Wireless ?
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אם זה ברשת אלחוטית אתה צריך להגדיר את הנתב שלך בהגדרות של הראוטר..
במידה וזה D-Link אני יוכל לעזור לך לסדר זאת.. אני לא מכיר פאנלים של ראוטרים אחרים.. ואם הפאנל של הראוטר שלך בסגנון הזה (כלומר בערך הדף של ההגדרות רשת אלחוטית) נראים כמו בתמונה בקישור שאני אתן למטה אז אשמח לעזור לך. http://mutesite.net/wireless.JPG ולk.machine גם לי יש רשת בבית והאיפי רשת הוא לא 10.0.0.138 אלא 192.168.0.1 יש כאלה שיש להם 192.168.1.1 וכל מיני שמתחילים ב 192.168 וכ'ו.. Last edited by Pro-HostCoil; 03-10-06 at 00:49.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|