![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
ביקורת על ivory וגם על נעה מחשבים
איבורי חברה גרועה!
קניתי מחשב לפני שנתים אחר משו כמה כמה ימים שבוע בערך היה לי בעיות מערכת הפעלה לא טובה [בטח] דיסק קשיח אז החליפו לי את כל מה שעשה בעיות אחרי מלחמה כל יום אבא שלי הציק להם עד החליפו אחרי שנה בערך בעיותת המחשב מרעיש פתרון עוד מאוור בקיצר יש 5 מאוררים עזר לשבוע בערך ואז שוב רעש לא היה לי כוח ללכת אילהם עד שהשתגעתי חיפשתי חנות טובה באזור במקרה הזה היה נעה מחשבים השארתי את המחשב אצלהם לבדיקה כללית עלה 120 שקל אבל לא נורא שילך כפרע/ה אז הם אמרו שצריך להחליף את כל מהאוררים ולשים צלעות קירור ביום שישי שמתי את המחשב ביום ראשון כבר סידרו אז אמרתי שישימו ושיחליפו את כל המאוררים בקיצר אני רוצה להגיד לכם שזאת חברה מעולה יחס מעולה וכל הבדיקה וצלעות ו-4 מאוררים חדשים מקורים מהקופסא! עלה לי 190-200 שקל איבורי בעעע נעה מעולההה |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
יידוע
נעה מחשבים באמת שירות מעולה, גם האספקה מהירה מאוד. |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
מה אתר של נעה מחשבים?
|
![]() |
# 4 |
חסום
|
עזוב את זה
כל הפירסומות שיש להם במחשב כבר מוציא תחשק. |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש רשת שאתם לא מכירים (רוב הסיכויים) קוראים לה מרדנית
חבר של אבא שלי מנהל סניף וכל דבר שאני קונה רק ממנו תאמינו לי חברהמ עולה כל בעיה יומיים הכל נפתר (פעם אחת הייתה לי בעיה שנגעתי בכטיס מסך והוא נישרף לא בעיה שלהם) ישר החליפו www.mardanit.co.il אולי אין מבחר גדול כמו בנועה וכו' אבל באמת חנות טובה |
![]() |
# 6 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ידוע שאיבורי גרועה .. שקרנים !! רמאים!! טמאים!!
הם משפצים חלקים ומוכרים ואני יודע כי ראיתי את זה בנמו עיניי!! אני עסקתי בזה במחשבים וחבר שלי עבד שם!! קיצור איבורי לא מומלץ רק אם אתה קונה מחשב במחיר גובהה משהו בין 5 אלף ומעלה הם שמים חלקים חדשים מן הסתם הכו לזול אצלם |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
דווקא אני חושב שאיבורי חברה מעולה אני קניתי לפני שנה מהם 2 מחשבים עם מפרט חזק מאוד...ועד עכשיו הכל עבד מעולה ובנוסף קניתי עכשיו עוד שתי מחשבים חדשים עם המעבדים החדשים משהו חזק!! והשירות 10!! וזה עוד כלום אני קניתי מהם הרבה דברים חוץ מי המחשב עצמו שזה ..דיסק קשיח ..מסך וכו'....
בקיצור אני ממליץ לך על איבורי חברה 10!! אני לא יודע מה קרה לאנשים אחרים שקנו אני יודע רק שאני שמח שקניתי מהם הכל.. לכן אני ממליץ לך על החברה הזאת |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
אממ מזל שלא קניתי שם קניתי רק במרדנית חלק זיכרון למחשב
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() לקנות רק במרדנית! אני מבטיח לכם שכאלו דברים לא יהיו שם |
|
![]() |
# 10 | |