|
![]() |
# 1 | |
Авторитет
|
ישראל - אסטוניה!
איך לא היה על זה נושא?
יאללה 1-0 ישראל, המשחק משודר בערוץ 11. הרכב נבחרת ישראל: דודו אוואט, עמרי אפק, טל בן חיים, שמעון גרשון, יואב זיו, עידן טל, וואליד באדיר, מיכאל זנדברג, יוסי בניון, יניב קטן, רוברטו קולאוטי. הרכב נבחרת אסטוניה: מארט פום, אנאר יאגר, ראיו פירוייה, אנדריי סטפנוב, דמיטרי קרוגלוב, אלכסנדר דמיטרייב, רגנאר קלאבן, סרגיי טרחוב, כריסטין וייקמה, אנדרס אופר, טרמו נימלו. עכשיו מחצית. ויאמוררררררררררר קולאוטי ![]()
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אני בעד אסטוניה.
כל קבוצה שגרשון משחק היא תועבה.. אללה אסטוניה... |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אולי גם תגיד שכל מדינה שגרשון נמצא בא אתה לא תיהיה בא ופשוט תעזוב את הארץ? אגב, סתם לידע כללי.. נבחרת ישראל היא לא קבוצה, היא נבחרת.
# 4 |
חבר בקהילה
|
סתם לדיע כללי,אל תנסה ללמד אותי כדרוגל כי אני יעלה עליך בכמה רמות.
בכל מקרה,גרשון זה תועבה זימה ושאר ירקות. לכן כל דבר שגרשון יקח בו חלק מבוטל מבחינתי.. |
![]() |
# 5 | |
Авторитет
|
אני מבין שאתה אוהד הפועל ת"א,
שיהיה לך בהצלחה - ואני יודע שעמוק בלב שלך אתה רוצה שישראל תנצח. יאללה ישראל, קולאוטיייייייייייייייייייי
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
יואב זיו הזה שחקן גרוע מאוד הוא חייב להוציא אותו :|
בכללי ישראל לא משחקת טוב בכלל :| |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
חתיכת מסכן קבל שיר,
בכל העולם אין כזה בלם לאן הוא נעלם גרשון בבית"ר אדום הוא לא נשאר והיום הוא גם שואל מזה הפועל.. עוד שיר סתם לכיף..כל הפועל טליבאן תודה רבה לך בית שאן אוסישקין התמוטט ולב לבייב התחרט. פשוט עוכרי ישראל אתם אוהדי הגועל. 1-0 משער של קולאוטי חיזוק משמעותי לנבחרת.. |
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() אגב הפועל בית שאן כבר לא קיימת.. עכשיו מקימים את מכבי בית שאן, ![]() |
|
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה לא ההוא שמת בתאונה מצערת ? ![]() בכל אופן לא מכיר שמעון גרשון, שאל את דינמו בוקרשט, ניראה לי שהם זוכרים אותו לטובה. חבל, הגיע לאסטוניה הנצחון, משחק מביך לישראל. ועוד משהו, אני מציע לך לבקר באיזור הנמל בת"א, תגיע לרחוב אוסישקין מס' 1 ותגלה לפנייך בניין של מגרש כדורסל, עומד ואיתן. אוי אוי ארקדי הולך לכלא. ![]()
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
להורג בנאדם בגלל כדורגל? נו באמת.. על זה אתה אפילו צריך לקבל אזהרה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|