![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
מחפש דרך יעילה
אני בונה מערכת דרוג,
ואני מחפש תטכניקה של זה , איך אני אמור לשמור את כל הדירוגים ? כאילו מה הדרך הכי טובה ![]() תודה לעוזרים .
# 2 |
חבר מתקדם
|
אתה עושה טבלה
id name s1 s2 s3 s4 s5 במידה ואתה רוצה לדרג עד 5 ואז כל פעם שמישהו מצביע ל ID מסויים נגיד הוא רוצה להצביע 4 אז אתה לוקח את התא s4 באותו ID ומעלה ב 1 מקווה שעזרתי! נ.ב אם אתה רוצה לשמור גם אייפי שתוכל למנוע מלהצביע יותר מפעם אחת זה כבר אחרת אתה יוצר טבלה ככה: id user vote_id vote_number ואז vote_number הוא מספר ההצבעה נגיד 4. vote_id למה הצביעו וככה יש לך את כל הנתונים! בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() ואם אני רוצה לאפשר דירוג מ 1 עד 10, אז אני צריך לייצר 10 שדות כאלו? ואם דירוג מ 1 עד 100, אז 100 שדות? לא יעיל ..
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
הכי פשוט
voteid,vote,pollid ID - זה ID של ה VOTE vote - מספר pollid - זה ה ID של הסקר לדוגמא ואז אתה יוצר שאילתה פשוט SELECT SUM (vote) AS voterate FROM pollvote WHERE pollid='$pollid' |
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם יהיה 100000 הצבעות , מה לא יקח לו זמן לחשב את כל ההצבעות ?
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
לא משהו קריטי.
זה הדרך הכי חכמה לעשות את זה כי אתה בעצם עושה את כל החישוב בעזרת שאילתה 1 במקום 100 שאילתות + חישובים ב PHP MYSQL הוא שרת מאד חזק...אתם לא מודעים עד כמה פשוט. גם אם יהיה לו 9999999999 הצבעות, אתה תקבל את התשובה בתוך שניות |
![]() |
![]() |
# 7 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
עריכה:
אופס, חח..חשבתי שהוא התכוון משהו אחר. עוד עריכה: כן, זה כן מה שהוא התכוון... תשתמש בממוצע...בשדה אחד תשמור את מספר ההצבעות ובשני את הסכום ואז תחלק. |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
במה יעילה הדרך שלך יותר משלי ?
ד"א התבלבלתי - SUM זה סכום AVG זה ממוצע בכל מקרה איך שלך היא יותר יעילה ? הוא צריך לעדכן 2 פרמטרים בטבלה ואחרי זה לבחור את התוצאות. בדרך שלי הוא עושה שאילתה אחת בלבד של הוצאת נתונים ובנוסף הוא גם יכול לעשות סטיסטיקות לדוגמא כמה אנשים הצביעו 3 כמה אנשים הצביעו 5 וכד' דבר שהוא לא יכול לעשות בדרך שלך... |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
כן הבנתי :P
יש לי עוד שאלה על דרך להתחברות? איפה אני ישמור את הפרטים של המשתמש בקוקיז סשן ? או במסד נתונים ?
# 10 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|