|
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
![]() שלום לכולם,
אני חושב שעשיתי טעות חמורה! שהחלטתי ללכת על WINDOWS XP6 4BIT כול דריבר או כול סוג של תוכנה צריך הורדה מיוחדת, וגם כול הדיסקים של הדריברים שלי לא עובדים. בסוף הצלחתי להתקין כמה דריברים בסיסים... אבל עדיין רשת המחשבים שלי לא עובדת וגם שאני מנסה לעשות כול סוג של עידכון אני צריך להוריד את ה-Activex control רק שיש בעיה אחת קטנה, אני לא יוכל להוריד אותו כי משום מה את זה לגירסאות 64BIT. אני ממש לא יודע מה לעשות!!! חייב את עצתכם או קישור להורדת הדבר הזה! כי זה יפטור לי את הבעיות (לפחות ככה אני חושב) בכול מקרה רציתי לידע אותכם וגם לבקש את עזרתכם! אל תתקינו את WINDOWS הזה! המלצה שלי! וסליחה אם לא הייתי מנומס... המשך חופשה מהנה ושבת שלום! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה מריץ תחנת עבודה? אם לא אין לך צורך בWindows XP x64.
אני מנחש שלא שילמת על המערכת. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
נו באמת. מי כבר משלם היום המערכת? היום חצי מהארץ עם וינדוסים פרוצים.. *אם לזה התכוונה ![]() עידן. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
אני לא מריץ תחנת עבודה אלה מחשב רגיל.. למרות שזה רק למעבדי 64BIT לא?!
ואמרו שזה מנצל את כול ה-64 ובאווינדאוס הרגיל זה לא מנצל את הכול... ומישהו יודע אולי איפה אני יכול להוריד ואם קיים דבר כזה JAVA ל64bit? צודק לא שילמתי השאלתי אותה מדוד לצורך ניסיון(ועובדה אני לא מרוצה מזה). ושוב תודה |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
"מנצל את כול ה-64"? אתה בכלל יודע מה זה ה"64" הזה?
לא תיראה הבדלי ביצועים אם לזה אתה מתכוון, היתרון היחיד הוא תמיכה בכמות זיכרון גבוהה במיוחד (אין לך מחשב שתומך פיזית בכמות הנתמכת אז לא משנה) והרצת תוכנות מתקדמות (99.99% מיועדות לשימוש מתקדם ולא בייתי) בסביבת 64Bit. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|