![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
[ASP] בעיה עם excute.
הפכתי את הרשת, לא מצאתי פתרון.
אני מנסה לעשות עדכון מ textarea, למסד נתונים (אקסס). קוד ההכנסה: PHP קוד:
קוד:
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e14' [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Syntax error in INSERT INTO statement. /pannel/update.asp, line 21 קוד:
conn.Execute SQLstr נ.ב - נסתי הרבה דרכים ותמיד היה לי בעיה עם ה-conn.excute לחוששים - האובייקט הוא conn. ( PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 2 |
Fatal Error
|
קוד:
SQLstr="INSERT INTO article (movo) VALUES ('" & Request("movo") & "')" conn.Execute SQLstr 1. אל תעבוד עם Request אלא תציין במפורש Form או Querystring 2. אל תכניס ישירות לשאילתא משתנה, אלא תסנן אותו קודם 3. הבעיה הייתה שרשמה value במקום values (שים לב ל S) 4. משפט SQL של שורה אחת אין צורך לפרק, זה סתם פתח לבעיות
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
2. סבבה. 3. נסתי גם עם ה-s אך גם לא עבד. 4. אוקיי, טנקס. תודה אך עדיין לא עובד. אין שגיאה אבל הוא לא מעדכן במסד נתונים =\ |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
שמע, תן את:
א'. החיבור המלא למסד ב'. הקוד אחרי שהוספת S צימצמת וסיננת ג'. השגיאה שמופיעה אחרי הוספת הS דוד. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
PHP קוד:
תודה |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
INSERT לא מעדכן, הוא מוסיף שורה.
update מעדכן: update article set article.movo='"&request.querystring("movo")&"' where |
![]() |
![]() |
# 7 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
תודה אלמוג, לא שמתי לב למרות שהתחלה היה אפדייט.
עכשיו צצה שגיאה חדשה ושכמובן היא ב excute, ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 8 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ID הוא מסוג מספר, כאשר מציינים מספר לא שמים גרשמים משני צידי הקלט.
זאת אומרת: where id=3 לא where id='3' |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
עריכה:אוקיי, הסתדרתי, ועדיין אני לא יודע מה היתה השגיאה, אבל שמתי קוד ישן שלי ועבד. תודה לכולם. Last edited by CSite.co.il; 22-06-06 at 00:54.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|