|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
VS Extreme-Serv.co.il
שלום.
אשמח לדעת במי אתם הייתם בוחרים. בלי יותר מדי דיבורים. VS Extreme-Serv.co.il שם של החברה \ כתובת יספיקו. |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
Extreme-serv.co.il מנסיון
|
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אני הייתי הולך על Extreme-Serv.co.il אבל גם הוסטרום טובה מאוד.
זה החלטה שלך.. עידן. |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
מניסיון רב
רון (השמן) אלטר בן אדם ניפלה תמיד זמין וגם דימה מעולה תמיד עוזר השרת יציב מאוד אין נפילות מומלץ |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() וכמובן ש... ![]() |
|
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אני הייתי הולך על extreme-serv
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
אני לא מבין , מה אתם ישר זורקים תשובות, על איזה שירות מדובר ?
ורק לאחר שתדעו באיזה שירות מדובר, האם התנסיתם בשתי החברות כדי לדעת ? לא קשור להשוואה אני הייתי הולך על Extreme-Serv מהסיבה הפשוטה, וותק בשוק , יציבים יחסית ויצרו לעצמם שם. ולכן בחירה בהם לא תאכזב.
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
1). הוסטרום יותר ותיקה. 2). מזה יצרו לעצמם שם? מזה השטויות האלה, איפה יצרו שם? פה בהוסטס? נו באמת דימה בכלל לא פעיל פה, ולא מסתמך על פורומים. אני לא אומר שליאור הוא כן חס וחלילה אבל אתה מדבר על יצירת שם בהוסטס, וליאור יותר פעיל מאשר דימה שבכלל לא פעיל. עצה שלי, לפני שאתה סתם זורק מילים באוויר תחשוב כמה פעמים עם לזרוק אותם או לא. לגבי הדיון אני מכיר טוב את דימה את ליאור פחות אבל שתיהם רציניים, אני הייתי הולך על מי שיותר שיכנע אותך ולא הייתי שואל אנשים כי אם תשאל אנשים אתה תצטער על זה.
# 9 |
חבר וותיק
|
הוסטרום.
|
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
!
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |